Ingen Premier League-seger på de fyra senaste matcherna – så visst bör Manchester United skjuta Fulham i sank och bryta trenden? Det tror jag, även om jag återigen höjer ett varningens finger för förvarsmästaren Claudio Ranieri och hans Fulham.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Manchester United

I en match där David De Gea tappade in bollar och Marcos Rojo stötte in baklängesmål lyckades ändå Manchester United komma tillbaka två gånger om. 2-2 skimrade på Old Traffords resultattavla när domaren blåste av mötet med Arsenal i onsdags, och även om det innebar en vunnen poäng får United fortsätta jaga en ligaseger.

José Mourinho var knappast besviken efter insatsen mot Arsenal, men nu måste han börja vinna matcher för att ett United på åttondeplats inte ska halka efter ytterligare. Här får han klara sig utan Alexis Sanchez, samtidigt som Anthony Martial, Chris Smalling och Phil Jones är osäkra till spel. Ashley Young är dock tillbaka från avstängning och Luke Shaw förväntas vara återställd.

Form: O-O-V-O-F

Skador och avstängningar: Alexis Sanchez

Läget i Fulham

En poäng på hemmaplan mot gamla klubben Leicester? Då var tränare Claudio Ranieri relativt nöjd. ”Vi har stått för tre bra matcher och blivit bättre för varje match. Vi är på gång”, sa han efter den delade potten i veckan. Och visst verkar den italienske tränaren ha fått någorlunda ordning på Fulham.

Bottengänget har plockat fyra av nio poäng sedan Ranieris entré och här väntar en uppgift som han knappast räds eller är främmande för. Från sjukstugan hoppas Fulham få ut Kevin McDonald och Floyd Ayite, och därefter åker man till ”Drömmarnas teater” för att snuva United på poäng.

Form: O-F-V-F-F

Skador och avstängningar: -

Slutsats & speltips

Borta mot Chelsea tippade jag att Fulham skulle få se sig besegrade med 1-0. Det resultatet stod sig fram till matchminut 83 och slutsiffrorna skrevs till 2-0. Här? Även United tar en uddamålsseger. Oavgjort med handikapp (-1) på United testas till 3,70 på Unibet.

Matchen kan mycket väl bli tät och då kan Mourinho mycket väl förlita sig på Marouane Fellaini. Att belgaren gör mål spelas till 4,33 på bet365. Och ett slutresultat? Jag säger 2-1 till Manchester United till 8,50, även det på Bet365.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Anthony Martial. Om han kommer till spel har han nog medvind efter födelsedagsmålet mot Arsenal.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt