Manchester City ångar på, men det gör ju Liverpool också. Gör man jobbet mot Bournemouth och City förlorar mot Chelsea går de röda gå upp i serieledning. Hur man ska göra det? Utan två mittbackar och med tankarna på en tisdagsmatch mot Napoli.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Bournemouth

Efter sju sorger och… Nej, inte åtta bedrövelser. Så vansinnigt illa var det ju inte för Bournemouth innan man återigen studsade tillbaka på vinnarspåret i tisdags. Fyra raka förluster, visst, men tre kom mot Manchester United, Arsenal och Manchester City. Och dessförinnan startade man säsongen så starkt att man nu ligger sjua.

I den här matchen får man klara sig utan ett knippe knäskadade killar, men med på planen är nyblivne engelske landslagsmannen Callum Wilson som formstark forward på åtta fullträffar hittills. ”Vi förväntar oss ett möte med ett fullt fokuserat Liverpool, som inte kommer att underskatta oss", säger tränare Eddie Howe. Underskatta? Nej. Fullt fokuserat? Nej.

Form: V-F-F-F-F

Skador och avstängningar: Lewis Cook, Adam Smith, Dan Gosling

Läget i Liverpool

Gruppen är jobbigt jämn. Det kan liksom sluta på vilket sätt som helst och ända in i det sista kommer Liverpool-supportrarnas hjärtan att slå snabbare. Om ni undrar varför jag resonerar kring tisdagens Champions League-match mot Napoli? För att den matchen oundvikligt nog kommer att påverka Liverpool på lördagen.

Att gå från tvåa i fjol till att åka ut i gruppen är inte acceptabelt, och att gå långt i Champions League motiverar varenda spelare. Allt från "nu vilar vi Salah sista halvtimmen" till att "tänk om det inte går vägen mot Napoli" finns det naturligtvis risk för. Dessutom får Liverpool klara sig utan skadade Joe Gomez, Dejan Lovren och Nathanel Clyne. Det lär bli Joel Matip som kamperar ihop med Virgil van Dijk.

Form: V-V-F-V-V

Skador och avstängningar: Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne

Slutsats & speltips

Förra säsongen fick inte Bournemouth hål på Liverpool, samtidigt som man släppte in sju mål. Den här gången skriver Callum Wilson in sig i målprotokollet mot ett defensivt sargat Liverpool, vilket ger 3,10 gånger pengarna på både Unibet och bet365.

Magkänslan säger att det blir en målrik match, där lagen delar på poängen. Jag testar oavgjort till 4,50 hos samma två spelbolag och långskottet blir 2-2 till 17,00 gånger pengarna på bet365.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Callum Wilson. Du har säkert inte missat honom nu, men å andra sidan fortsätter han att inte missa målet. Så titta på honom igen.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt