I en del av London åkte Chelsea på säsongens första ligaförlust. I en annan del tar man revansch mot en tabelljumbo i ännu ett derby. Här kommer möjligheten för Maurizio Sarris mannar att studsa upp och ta sig tillbaka på segerspåret i Premier League. Den tar man.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Chelsea

Agnarna börjar sakta skiljas från vetet. Manchester City och Liverpool är fortfarande obesegrade i ligaspelet och blickar ner mot ett jagande Tottenham, ett för säsongen nytt Arsenal – och ett Chelsea som gick på sin första mina i Londonderbyt mot Tottenham i helgen. För att inte halka efter, för att inte skiljas på fel sätt, krävs seger hemma mot Fulham.

Ännu ett derby, ännu en batalj i London – men den här gången mot ett motstånd som radat upp förluster fram till Claudio Ranieris entré. Underskattning? Kanske inte, men troligt med en anstormning. Efter 4-0 i Europa League i veckan kommer Chelsea ösa på mot en tränare som vet allt om både motståndarna och om hur man spelar kompakt försvarsspel. Annars tappar man mark i toppen. Annars drar tätduon ifrån ytterligare.

Form: V-F-O-V-V

Skador och avstängningar: -

Läget i Fulham

Kräftgång, kräftgång, kräftgång – och då klev Ranieri in för sitt första Premier League-uppdrag sedan det sensationella ligaguldet med Leicester för två år sedan. I ett viktigt bottenmöte med Southampton senast stod man som segrare med 3-2 och med tanke på Ranieris meriter vädrar supportrarna återigen morgonluft.

Aleksandar MItrovic heter den serbiska stjärna som hittills prickat in sju mål, varav två mot Southampton. Inkluderat landskamperna mot Litauen och Montenegro har han gjort mål i tre raka matcher. Så mycket för offensiven. Återgår vi till defensiven har bara ett lag i PL-historien, Barnsley säsongen 1997/98, släppt in så här många mål så här långt in i säsongen. Fulham har släppt in 33.

Form: V-F-F-F-F

Skador och avstängningar: -

Slutsats & speltips

Naturligtvis kan det gå undan och Fulhams försvar rämnar tidigt in i matchen, vilket ger Chelsea ett övertag och det rinner iväg. Men det tror jag inte – och provar i stället under 0,5 mål i första halvlek till 4,50 gånger pengarna på bet365.

Vi petar in en inte helt främmande tippning i Eden Hazard som förste målskytt till 3,65 på Unibet och även ett långskott som stavas ”1-0 till Chelsea i slutresultat” för 10 gånger pengarna på Bet365. Tre poäng för hemmalaget? Jo, men inte utan problem.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Aleksandar Mitrovic. I fin form. Ska någon göra det för Fulham är det han.

Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt