Speltips: Speltips inför Västervik-Pantern 28/11 - Målrikt i Plivit?

Västervik 28/11

Blivit lite rekar från mitt håll här i november på grund av lite olika anledningar där resor och jobb varit ivägen. Men tycker mig hitta ett spel till dagens omgång där jag tycker att ett spel står alldeles för högt som absolut inte ska vara dogs. I matchen är det två bottengäng som möts där Pantern har revansch att utkräva.

Västervik IK

Västervik har fortsatt inte fått den utdelning som jag tycker man förtjänar då man står på 24 poäng efter 22 omgångar och en tionde plats. Början på säsongen tycker jag att Västervik var det lag som stack ut hakan mest tillsammans med Oskarshamn. Västerviks go har väl stagnerat lite men hemma ska man vara det energirika och frendiga lag som man är.

Under säsongens gång har man även förstärkt laget med bland annat återvändaren och pålitliga poängplockaren Victor Öhman som startade säsongen i Oskarshamn men har sen en tid tillbaka återvänt tillbaka till Västervik och det är ett tillskott för Västervik. Även Ken Jäger har lånata in från Rögle och nytt inför den här matchen är att Henrik Malmström lånas från Södertälje.

IK Pantern

Tycker fortfarande att Pantern är ett svårbedömt gäng. Mycket för man tutar och kör ständigt så ibland faller det väl ut och ibland blir det pannkaka. Men tycker man ligger ungefär där man borde ligga för Pantern är inte lika starka i år som de varit under tidigare år så att man ligger bland de fyra sämsta i serien förvånar mig inte dock. Man har håvat in 27 poäng på 22 matcher där bortaspelet har en stor del i dessa poäng där man faktiskt är bland de fem bästa i serien.

Senaste nytt i Pantern är att man har plockat in Albin Johansson från Arboga som fått chansen i Malmö på slutet. En duktig defensiv back in på kontot.

Slutsats och Speltips

Lagen har möts tre gånger i år där Västervik dragit det längsta strået i två av de matcherna. På försäsongen vann man varsin match med 4-1 samt 4-2 men nu senast i seriespelet vann Västervik borta med 4-3. Jag tror vi får fortsatt se en öppen match med många utbytta chanser och att man erbjuds över dubbla pengarna på över 5 hugger jag utan att blinka. Ska ha goda chanser att sitta och om lägena bara sätts tror jag vi minst har fem mål i afton.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt