Speltips: Västervik-Västerås - Chans till revansch!

Matchdag i Hockeyallsvenskan i afton där jag har funnit ännu ett spel som jag gillar. Förutom min tidigare rek på Modo -0.5 @ 2.25 i veckan läggs mitt förtroende på ännu ett hemmalag. Västervik förlorade sist hemma mot Västerås med 0-2 efter en tam insats så ikväll är det chans till revansch!

Västervik IK

Jag gillar fortsatt det här Västervik-laget än om man inte alltid får utdelning och det är orsaken till att man befinner sig i de nedre regionerna också. Man har helt enkelt varit för ineffektiva och det har gjort att man befinner just ovanför nedflyttningsstrecket. Man är vanligtvis ett starkt hemmalag men i år är man faktiskt det sämsta hemmalaget sett till antal inspelade poäng. Tidigare i våras möttes lagen i Västervik och då vann gästerna med 2-0. En match som Västervik absolut inte va nöjda med.

Läget i Västervik

Västervik får klara sig utan trion Andreas Frisk, Gabriel Desjardins och Emil Alba på grund av skador.

Västerås IK

Västerås tillsammans med Västervik var de två lag som tog sig från kvalspel upp till Hockeyallsvenskan där Västervik förlängde kontraktet men Västerås tog Troja/Ljungby plats. Nykomlingarna Västerås har visat upp stabilt spel med bra defensiv där flera spelare tagit ytterligare steg i sin utveckling och det är otroligt viktigt för en nykomling. Man har sagt inför säsongen att man har som mål att hamna bland de åtta bästa och det tycker jag inte ska vara någon omöjlighet om man fortsätter på den inslagna vägen.

Västerås har möblerat om en hel del i laget där man försöker få ut ännu mer utav laget där vi nu ikväll kommer få se nya formationer. Det kan skjuta till extra energi i laget på kort sikt men det är inte så att man hittar varandra klockrent efter bara någon träning.

Slutsats och Speltips

Tycker att hemma ska Västervik va det bättre laget och tycker att 2.20 som man erbjuds på hemmalaget är 20 punkter för högt. För kollar man vad båda lagen har presterat hittills i år tycker jag att Västervik visat upp en mycket högre nivå än Västerås. Gör man en normal insats hemma mot ett bortasvagt Västerås ska man ha goda chanser till tre poäng. Västervik har visat upp fin driv i sitt spel där man slänger många puckar mot mål och det är något jag gillar. För tar man inte pucken mot mål kan man inte heller göra mål...

Västervik -0.5 @ 2.20 - bet365 (1.5/5)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt