Everton är aldrig en munsbit – men Chelsea är i storform och välkomnar gästerna till sin fästning i London för att inkassera sjätte raka segern. Blir det Eden Hazard som svingar trollspöet igen? Eller kan Gylfi Sigurdsson stjäla showen på Stamford Bridge?

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Chelsea

Bortsett från en långtidsskadad Marco van Ginkel och en tveksam Cesc Fabregas kommer Chelsea med fullt manskap till sin hemmaborg Stamford Bridge. Man gör det med fem raka vinster, med vind i de blå seglen och med 8-3-0 elva omgångar in i en Premier League-säsong där Maurizio Sarri fått snurr på laget.

Att Everton har det tufft mot storlagen den här säsongen har varit uppenbart, men att Chelsea inte kan ställa ut skorna i en sådan här match är självklart. I den form laget är i nu och med den morgonluft man vädrar finns dock inget annat än seger i sikte när Everton kommer på besök.

Form: V-V-V-V-V

Skador och avstängningar: Marco van Ginkel

Läget i Everton

Efter en ganska trög inledning har Everton sakta men säkert klättrat till det där säkra ingenmanslandet man brukar husera i – eller vad sägs om 11-11-7-8 i tabellplaceringar de senaste fyra säsongerna? – och som vanligt finns en del fotbollsgodis att ta för sig av från Gylfi Sigurdsson och iblandyer Theo Walcott.

I den här matchen förväntas Yerry Mina, den colombianske backgiganten från VM i somras, göra startdebut i otillgänglige Kurt Zoumas frånvaro. Det ska mycket till för att Everton ska bryta Chelseas hemmasvit mot just Everton på 25 raka matcher som obesegrade – men att skaka till sig en poäng är väl möjligt?

Form: V-F-V-V-O

Skador och avstängningar: James McCarthy, Phil Jagielka, Kurt Zouma

Slutsats & speltips

Det vore att göra det enkelt för sig själv att säga ”Chelsea vinner utan problem!” Känslan är ändå den att Sarris mannar reder ut det här – även om jag inte tror på en överkörning. I stället testar jag "Oavgjort/Chelsea" i "Halvtid/Fulltid" till 4,50 på Unibet.

Magkänslan säger också – vilket kanske inte är något märkvärdigt – att Eden Hazard skriver in sig i målprotokollet. Det ger 1,80 gånger pengarna på bet365. Långskottet? Chelsea vinner med 2-1 till 8 gånger pengarna.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Yerry Mina. Imponerade i VM. Vill bevisa sin storhet på klubblagsnivå också.

Ett inlägg av
Nemrud Kurt Nemrud Kurt