Speltips: Juventus-Cagliari: Är Ronaldo varm i kläderna?

Juventus 25/9

En straffspark hit, ett rykande långskott dit. Cristiano Ronaldo blev hjälte senast och frågan är om han inte är igång nu, om Juventus snart kan börja skörda frukten av sin prestigevärvning när det gäller mål i massor. Mot Cagliari? Det här kan bli en knepig uppgift ändå.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Juventus

En stark, stabil bortaseger mot Manchester United och 9-1-0 i ligaspelet visar att Juventus inlett precis så positivt som alla förväntat sig. Napoli och Inter kan nosa hur mycket de vill – i slutändan krävs mycket för att de svartvita suveränerna ska tappa pokalen rakt i en ljusblå eller blåsvart famn.

Allt handlar naturligtvis inte om Cristiano Ronaldo i ett Juventus-maskineri som nästan aldrig hackar, men den portugisiske storstjärnan ser ut att vara varm i kläderna nu. Sju mål i ligan, två senast, och om det är någonting vi lärt oss om den här spelaren är det att han alltid vill ha mer. Visst kan han få det mot Cagliari – men vägen till tre poäng är inte jätteenkel.

Form: V-V-O-V-V

Skador och avstängningar: Sami Khedira, Emre Can, Mario Mandzukic

Läget i Cagliari

Ständigt svårspelade, ständigt svårslagna, ständigt ett sådant där mittenlag som man aldrig får underskatta? Ungefär så. Där har vi Cagliari från Sicilien, där har vi ett manskap som leds av skyttekungen Leonardo Pavoletti, som håller siffrorna nere oavsett om man vinner, kryssar eller förlorar.

Här finns ett knippe intressanta namn – utöver Pavoletti räknar vi in Darijo Srna och Nicolo Barella – och förmågan att göra livet surt för sina motståndare. Juventus har visserligen vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Cagliari, men gästerna har inte förlorat på tre raka och parkerar på en stabil tiondeplats. Promenadseger? Icke.

Form: V-O-V-F-O

Skador och avstängningar: -

Slutsats & speltips

De två senaste mötena på Juventus Stadium lagen emellan har slutat 3-0 och 4-0. Ändå tror jag inte på en storseger för mästarna. I stället spelar jag under 2,5 mål till 2,50 gånger pengarna på bet365 och i ett annat spel ”Oavgjort – Juventus” i Halvtid/Fulltid, vilket ger 3,60 på samma sajt.

Nu är chansningen ingen större chansning, men jag tror att Juventus spräcker Cagliaris nolla genom ett nickmål, förmodligen på hörna. I täta matcher avgör fasta situationer, och att första målet görs på nick testas till 4,75 på Bet365.

Innan du spelar - har du koll på dessa oddsbonusar?

…och håll ögonen på: Paulo Dybala. I skuggan av Ronaldo har han inlett säsongen starkt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt