Speltips: Pantern-Södertälje - Stora backbekymmer i bortalaget!

Södertälje

Oktober börjar leda mot sitt slut och starten på bloggen få man vara nöjd med. Nästan 130% på snart 35 spel gillar vi och då ska det sägas att det studsat emot lite med. Onsdag idag och det betyder Hockeyallsvensk-omgång! Idag är det ett skadedrabbat Södertälje som åker ner till Malmö för mötet mot Pantern.

IK Pantern

Pantern ska sägas är inget lag jag egentligen gillar. Man kör sin grej där man är rätt brunkiga och gör det inte svårare än vad som behövs och man har börjat säsongen bra med 20 inspelade poäng där man i nuläget befinner sig på en sjunde plats i serien. Laget har bra form med fyra vinster på de fem senaste matcherna där man senast förlorade hemma med uddamålet mot Västervik. Man mötte Södertälje bland de första matcherna på säsongen och då vann gästerna, men det var Pantern som var det bättre laget i spel fem mot fem. Det var några utvisningar som förstörde den matchen för skåningarna då Södertälje gjorde tre av fyra mål i power play.

Södertälje SK

Södertälje börjar kännas stabilare i försvaret men nu inför dagens match har man stora skadebekymer på backsidan där Niklas Grossman, Stefan Johansson, Marcus Faggerud och Marcus Bohman saknas. Man kan säga att det är Södertäljes topp 4 som saknas. Grossman med NHL-meriter, Stefan Johansson med landslags-meriter, Faggerud leder backarnas poängliga och duktige Bohman. Därför plockar Södertälje hem lån till dagens match från Huddinge samt plockar man upp juniorer. Laget reser med sex backar.

Södertälje ligger en poäng bakom Pantern och man trodde att Södertälje skulle gå bättre än hur det har börjat. Man är faktiskt ett förhandstippat topplag så än så länge har man inte uppnått förväntningarna.

Slutsats och Speltips

Isladan i Rosengård kommer fälla många offer och idag tycker jag att Pantern är det stabilare laget av de två och när Södertälje saknar sina fyra bästa backar och fyller ut de med juniorer eller spelare från Hockeyettan är det här ett givet spel än fast Södertälje besitter en större potential i truppen än vad Pantern har så tror jag att stabiliten kommer avgöra det här mötet. Södertälje är även ett dåligt bortalag och av de matcher jag sett Södertälje på bortaplan så har jag inte imponeras.

Pantern +0 @ 1.80 - Pinnacle (1.5/5)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt