Speltips: Grusspecialisten är vilse

Vår kära huvudstad Stockholm är en utav städerna som arrangerar en atp-turnering denna vecka. Startfältet består av en salig blandning, ungt och fräscht blandat med ett gäng rutinerade grabbar. Ungdomarna Shapovalov och Tsitsipas som båda med stor sannolikhet kommer knipa grand slams i framtiden har tagit sig till Sverige. John Isner och Phillip Kohlschreiber är två av dom gamla rävarna som hittat dit. En spännande turnering där det är svårt att hitta en klar favorit. Bor ni i närheten tycker jag verkligen ni ska ta er dit!

Nu kommer en rek om Stockholm Open tänker ni. Nej, så kul ska vi inte ha det. Vi ska bege oss till en gymnastiksal i Tyskland där det spelas en Challenger i veckan. Förstaseedad är Lorenzo Sonego och dit tycker jag inte att ni ska bege er.

Lorenzo Sonego

Just denna förstaseedade Italienare ska vi in och kladda på idag. Han trivs här i Tyskland och Ismaning, Lorenzo. Han var här förra året och tog sig hela vägen till final där han föll i ett avgörande set mot duktige tysken Yannick Hanfmann.

Förra veckan var Sonego i Italien och spelade inomhustennis. Han hade en titeln och försvara från förra året, men han åkte i ut i första omgången mot Lestienne. Vilket i sig inte är en skam. Detta ger dock inte Sonego någon chans att andas här i Tyskland utan han måste prestera om han inte vill rasa ned på rankingen.

Trots att han spenderar mest tid på gruset under året Lornezo, så är han en minst lika duktig, om inte bättre på hardcourt och inomhusmattor. Precis som de flesta som är över 1,90 cm lång så har Italienaren en väldigt kraftfull serv. Ett vapen som ger många gratispoäng framförallt inomhus. Han har även en kraftfull forehand som han kan slå flackt som genererar många poäng inomhus.

Pedro Cachin

Ajajaj tänkte Argentinaren när han insåg att den här veckan var på ingång. Det spelas ingen turnering på challengertouren på grus denna vecka. Cachin är en av många sydamerikaner som sörjer. Istället för att kliva ned på futuretouren och tävla om kaffepengar har Cachin signat in i Tyskland för att prova lyckan inomhus.

Cachin har under sin åttaåriga proffskarriär spelat sju matcher inomhus på touren. Ett rätt tydligt tecken på att han inte signar in till en turnering om det inte är sista vägen ut. Han är en grinder på banan Cachin och som de flesta andra sydamerikaner spelar han sin forehand med väldigt mycket topspin och nöter hellre ut motståndaren än att slå vinnare. Inomhus är det väldigt svårt och framförallt när underlaget är rätt snabbt. Det flacka slaget från forehandsidan krävs om man ska vara framgångsrik på den här nivån.

Formen för Pedro är under all kritik. Sex raka förluster och han har bara knipit set i en utav av dom. Nu senast bröt han 2-6, 0-2 ned mot Gerald Melzer i Dominikanska Republiken förra veckan. Jag vet ärligt talat inte vilken kroppsdel som satte stopp för Pedro, men tydligen inte tillräckligt allvarligt för att han skulle ta en flight till Europa och Tyskland i alla fall.

Speltips:

Jag är inget fan av att spela 2-0 spel på challengertouren. De flesta är svaga mentalt och kan få för sig att släppa ett set från ingenstans, och riggfaktorn finns även den. Idag måste jag dock spela ett 2-0 spel för jag ser ingen annan utgång av denna match.

Sonego kommer med sin serv och sin tunga flacka forehand hålla sina gem enkelt. Cachin i sin tur med sitt lite mer topspinbaserade slag kommer inte slå lika många vinnare utan behöva grinda till sig gem efter gem. En taktik som inte går hem på snabb inomhusmatta.

Sonego har många rankingpoäng att försvara denna vecka och har inte råd att gå på halvfart. Han bör komma flygande ut från start och hitta ett tidigt break och sedan bygga på det.

Cachin med sin dåliga form och en möjlig skada lär börja tänka negativt direkt när han åker på sitt första break, och då tror jag att det kan rinna iväg.

Nej det här tror jag kommer gå alldeles för fort för Cachin och jag tror inte han kommer komma i närheten av att sno ett set. 2-0 till Sonego spelas till 1,75 och det erbjuds av såväl William Hill som Svenska Spel.

Tid: 18:30

Match: Lorenzo Sonego-Pedro Cachin

Speltips: Lorenzo Sonego 2-0

Odds: 1,75

Bookie: William Hill och Svenska Spel

@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.