Speltips: Tingsryd-Södertälje - Går emot rörelsen!

Marreee,

Tingsryd 11/10

Gårdagen slutade med lillpluss då Karlskrona fixade segern mot dagens inblandade lag Södertälje med 5-4 till 2.13. Däremot Östersund gjorde ingen nöjd efter fiaskoresultat mot Vännäs med 5-1. Nya tag idag och idag kommer jag kliva på ett lag där egentligen allt pekar på ännu en förlust, men oddset är alldeles för snett och här måste jag kliva.

Tingsryd AIF

Tingsryd vann senast en målrik historia mot Vita Hästen där de släppte och körde på det mesta. Nu mot Södertälje tror jag man kommer ha lite mer respekt mot sin motståndare än matchen mot Vita Hästen och falla tillbaka lite mer. För Södertälje är betydligt mycket bättre än Vita Hästen. Matchen mot Vita Hästen var väl inte den mest välspelade, men bjöd på några fina mål men det bjöds även på otroligt mycket slarv. Slarv har man inte råd med mot Södertälje som är seriens målfarligaste lag.

Södertälje SK

Södertälje har fortfarande förmågan att göra många mål än fast statistiken säger att de gör mer mål än vad de egentligen skrapat ihop chanser till där bland annat power play har varit en orsak. Inte gått så mycket av säsongen dock men 40% imponerar.

Alltid tufft att spela match två dagar i rad, men egentligen är de inte det fysiska som brukar vara det största problemet då killarna på den här nivån är så pass bra tränade att de ska kunna återhämta sig tillräckligt på ett dygn för att göra en bra prestation på isen. Utan det som mest spökar kan vara det psysiska att man inte riktigt hinner ladda om mentalt och att huvudet kan påverkas mer under matchens gång. Kan bli förödande om Södertälje skulle tappa skallen i den här matchen då man fortsatt släpper in mängder med mål också. Något glädjande för Södertälje är att den inför roadtrippen osäkre Marcus Bohman följde med och spelade igår.

Slutsats och Speltips

Bara för att man spelar back-to-back tycker jag att man anses ha alldeles för liten chans att vinna. För man ska absolut inte värderas exakt som Vita Hästen. För i grunden är man ett bättre lag än Tingsryd och får man bara till försvaret så ska man ses med bra chans. Matchen ska vara betydligt jämnare än vad oddsen indikerar! Hade inte Södertälje spelat back-to-back hade vi nog fått se ett odds runt 2.00 än 2.40.

Södertälje +0 @ 2.41 -Pinnacle (1.5/5)

Alla rekar
Södertälje +0
2018-10-11 19:00
Tingsryd-Södertälje
1.50 u
2.12 u
Ett inlägg av
Marreee Marreee

Senaste speltips från Hockeyallsvenskan

Alla speltips från Hockeyallsvenskan
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord