Speltips: IFK Norrköping - Hammarby IF

Redlineer,

Hammarby 10/8

Helgen är intågandes och det bjuds på en hel del fotboll, däremot tänkte jag redan nu förflytta mig till på måndag då vi har ett Allsvenskt toppmöte att se fram emot. Hammarby reser till Norrköping för möte med "Peking" och det står viktiga poäng på spel.

Hammarby som fortsatt går starkt i serien har tre raka segrar bakom sig, efter en trevande inledning efter VM-uppehållet så har man återupprättat fartyget, visserligen bara genom att avfärda Trelleborg två gånger om samt Dalkurd. Men Hammarby är på riktigt och laget besitter en utav serien vassaste offensiver, som dessutom producerat i hästväg och överlägset sina konkurrenter i den delen. Man går in inför den här matchen med lite press på sig, dels så har AIK spelat innan och om de plockar hem poäng är man igen i ett läge att jaga i kapp men också som så att en förlust emot Norrköping nog hade fått det att knorra lite, särskilt efter den snopna förlusten emot Östersund.

Man har i princip en skadefri trupp att tillgå, Djuric som klev av en träning i veckan försäkrade sig om att det inte är någon fara.

På andra sidan hittar vi också ett lag som går in i den här matchen med lite press på sina axlar, efter förlust emot Malmö så blev det bara 1-1 uppe i Sundsvall trots ett övertag matchen igenom och man har nu tappat lite mark upp till Hammarby och AIK. Norrköping skapar även dem massor under sina matcher och laget lider lite just nu utav att Kalle Holmberg och Moberg Karlsson inte lyckas hitta nätet, något som jag dock är övertygad kommer att släppa till slut.

I övrigt ser Norrköping fruktansvärt bra ut och spelet ute på plan flyter på ett väldigt imponerande sätt. Till matchen emot Hammarby verkar det dock som att Fjoluson inte kommer att kunna medverka, då allt pekar mot att han kommer att bli såld till Ryska Krasnodar, som redan presenterat honom på sitt Twitterkonto. Fjoluson gör inte mycket väsen utav sig, men han har varit extremt viktig för försvarsspelet i Norrköping, vilket syntes tydligt mot Malmö då han var avstängd. Det var stundtals en hönsgård och backtrackar vi senast han var borta emot ett topp 5-lag i serien hittar vi matchen emot AIK där man släppte in tre mål (3-3).

I en matchbild som på förhand lär bli tempofylld och beprövande för försvarsspelarna i båda lag, så hjälper inte detta att täta till saker och ting. En annan aspekt vi kan ha med oss är att Hammarbys försvar inte sett fläckfritt ut under de senaste omgångarna och med två försvar som dessutom överpresterat lite grann sett till de underliggande siffrorna defensivt, så är det svårt att komma bort från ett överspel som investeringsobjekt här. När linan dessutom ännu bara ligger på 2.75 så passar vi på medans möjligheten att komma på här fortfarande finns!

Ö2.75 i matchen spelas till 1.86 hos Pinnacle.

Alla rekar
Över 2.75 mål
2018-08-13 19:00
IFK Norrköping - Hammarby
6.00 u
-6.00 u
Ett inlägg av
Redlineer Redlineer

Senaste speltips från Allsvenskan

Alla speltips från Allsvenskan
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord