Efter att ha varit helt rätt ute på Degerfors hemma mot Värnamo med Roar Hansen som huvudtränar blev det tyvärr förlust på målspelet i Sverige - Danmark. En match jag var på, och som jag övervägt att be om pengarna tillbaka från av förbundet. Men, vad kan man egentligen förvänta sig av en vänskapsmatch bara dagar innan ett världsmästerskap?

Det är inte bara Sverige och Danmark som fått kritik och haft resultat som varit så iögonfallande. Igår såg vi till exempel Brasilien möta Kroatien samt Spanien mot Schweiz. Brasilien med en Neymar som i och för sig gjorde en klart godkänd insats mot ett Kroatien som inte alls var på spelhumör. Spaniens match mot Schweiz bjöd mest på stillastående fotboll och påminde mycket om Sveriges match i lördag samt många andra. 

Dessa matcher inför VM är inte något man kan dra för stora växlar av, men visst hade publiken rätt att bua så som man byggt upp matchen med folkfest, trots allt 41 000 personer, så kunde man förväntat sig mer. 

Ikväll får vi istället se två landslag som bygger om helt, Italien och Mancini satsar precis som Nederländerna ungt och det tror jag kommer spegla matchbilden ikväll. Just dessa två landslag fick ju se sig besgegrade av det svenska landslaget vilket har resulterat i en del förändringar. 

Nederländerna som med sitt trogna 4-3-3 med spelare som Memphis Depay, Quincy Promes och unge Donny Van de beek spelar en attraktiv och fartfylld fotboll. Senast fick man bara med sig 1-1 mot Slovakien men skapade målchanser nog för att vinna matchen med 1-2 bollar. Ikväll kommer nog fler få chansen, men det kommer nog att skapas chanser ändå. 

Italien med Roberto Mancini som ny tränare åkte på en förlust mot Frankrike, som hade en betydligt bättre startelva, med 3-1. Dessförinnan vann Italien mot Saudi Arabien med 2-1. Humörspelaren Mario Balotelli, som på senare år, blivit mognare sätter prägel på det "nya Italien". 

Till kvällens match väljer jag att investera i två spel. Jag tror att vi får se målchanser och mål mellan dessa två lag som vill visa upp hur deras landslag ska spela och agera, trots floppen att missa VM. 

Spelen blir alltså:

Över 2,5 mål till oddset 2,20 hos Leovegas med 2/5 units.

Nederländerna över 3,5 hörnor till oddset 2,05 hos Unibet med 3/5 units.

Alla rekar
Nederländerna ö3,5 hörnor
2018-06-04 20:45
Italien - Nederländerna
3.00 u
3.15 u
Över 2,5 mål
2018-06-04 20:45
Italien - Nederländerna
2.00 u
-2.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
David "Davvecohen" David "Davvecohen"