Det är dags för Serie A's sista omgång och den smygstartar under lördagen då ligavinnarna Juventus tar emot redan relegerade Hellas Verona i Turin klockan 15:00. Det är precis ingenting som står på spel utan fokuset kommer att ligga på att tacka främst Buffon som gör sin sista match men även långvariga Lichtsteiner ska tackas av. Asamoah som även han lämnar klubben efter 6 långa år förväntas inte att starta, men några värmande applåder lär gå åt hans håll också. 

Titeln skall även den firas, med matchen lagd såpass tidigt är tanken att man ska kunna avnjuta matchen och fortsätta festen ute på gatorna. Allegri annonserade i princip sin hela under presskonferansen där laget kommer att spela en 4-3-3 med följande elva:

Buffon

Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Alex Sandro

Sturaro (Bentancur), Pjanic, Marchisio

Dybala, Douglas Costa, Higuain. 

Man saknar Chiellini, Khedira, Höwedes, Cuadrado samt Bernardeschi.

Motståndet står Hellas Verona för och det har varit allt annat än en lyckad säsong, makabert nog har man faktiskt inte sparkad sin tränare Pecchia som tog Hellas upp från Serie B (Precis alla lag i bottenregionen har sparkat sin tränare minst en gång i år). Man har haft sina ljusa stunder, även om dem varit få men nu på slutet har man helt checkat ut, efter att tränare Pecchia försökt på alla olika sätt att förändra den dystra tillvaron medans varken han eller truppen haft kvalité nog att förändra det oundvikliga. Istället har vi fått se yngre förmågor ta plats och liksom resterande säsong har det sett katastrofalt ut och man ser ut att längta tills att få börja om på en ny kula. Framförallt bortaspelet har varit uruselt och inför festen i Turin kommer man enbart att agera som en slags rekvisita i den regi som är uppskriven på dagsordningen. 

Vi har även en törstande Higuain som med enbart ett mål sedan i mitten utav mars nu är ute efter att få avsluta säsongen med åtminstone något mål, med snacket runtom honom om att Juventus funderar på att försöka sälja honom. Någon som absolut inte kommer att säljas, enligt klubben, är Dybala som även han har en blekare period bakom sig. Med Douglas Costa vid sin sida som garanterad startspelare hamnar mitt intresse i att investera på Juventus, trots skyhöga linor, eftersom Verona absolut inte kommer att lägga manken till medans dessa anfallsspelare definitivt har ett behov utav att gå ut ur säsongen med huvudet högt. 

Mitt huvudspel blir Juventus -1.25 i Halvtid till 1.98 hos SBObet. Sedan väljer jag att ta min an en "fuling" med en halv insats på Juventus -3.5 som är den högsta linjen som finns på Sportmarket, jag bokför det spelet dock hos EU och bet365 som hade exakt samma odds (2.37) som hos "IBC".

Lycka till med era spel under lördagen!

Alla rekar
Juventus FC -3.50
2018-05-19 15:00
Juventus FC - Hellas Verona FC
3.00 u
-3.00 u
Juventus FC -1.25 (HT)
2018-05-19 15:00
Juventus FC - Hellas Verona FC
7.50 u
-7.50 u
Ett inlägg av
Redlineer Redlineer