Slutspelet börjar på Torsdag i detta VM och det här blir en tuneringens svåra matcher förutom rysaren mellan Kanada och Ryssland. USA har haft sina problem under tuneringen och har likt Finland haft riktigt bra matcher medans man i vissa fall spelar ytterst dåligt. Överlag så ser jag USA som maskin som har en betydligt högre växel än Tjeckien även om Tjeckien har en riktigt stark förstakedja och har presterat bra hittills. Matchen bör bli jämn här och samtidigt håller jag med om bolagets odds på Tjeckien och ser man till hur många mål Tjeckien förväntas göra så ligger deras Ö 2.5 lina på 2.30 så bolagen är lite skeptiska till om Tjeckien kommer kunna vara explosiva här. Många frågetecken ligger nog på defensiven och målvakten i USA och inte så mycket på Tjeckien själva för där vet vi deras kapacitet.

Alltså ligger stora delar av alla möjliga spel i händerna på på USA och speciellt deras målvakt och försvar som förutom McAvoy varit rätt så skakiga i mina ögon. Men jag tror att man skärper till sig lite nu när det är slutspel och kommer nog kunna hålla ner Tjeckien på ett fåtal mål samtidigt som man försöker spela rätt så kontrollerat. Tjeckien har en väldigt bra kedja framåt samtidigt som man har två helt okej kedjor bakom som också har en del speltid. Jag ser Pastrnak, Krejci och Jaskin som största hotet tillsammans med wild cardsen Hyka och Cervenka som näst största hotet framåt och avstår helt enkelt poängspel där. Däremot finns en i samma kategori där som Unibet har hett helt okej odds när det gäller U 0.5P.

Det är M.Necas som snittade 13min speltid senast som fått 1.72 poängodds på undern och om man har det i tankarna samtidigt som man mäter det mot Tjeckiens överlina + speltiden så får jag fram ett värde på cirka 20 punkter i mitt huvud. Överlag tycker jag nästan alltid att U 0.5P spel är lättare att värdera än själva överspelen och min edge i spelboken är också enormt mycket större på u 0.5p spel vilket gör att jag känner mig mer confident i att spela på undern speciellt när det gått bra för ett lag eller spelare och man vet att ett bolag har satt ett odds enbart efter form och inte långsiktigt tänk genom statistik och fakta.

- Necas U 0.5P @ 1.72 (1.52) Unibet

Alla rekar
Necas U 0.5P
2018-05-17 16:15
USA - Tjeckien
2.50 u
-2.50 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"

Senaste speltips från VM

Alla speltips från VM
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord