Brasil Serie B, det er der det skjer i natt. Har spill på begge kampene, men tenkte jeg skulle skrive litt om denne.

For CRB så har det vært veldig mye mål både den ene og andre veien de siste 5 kampene. Snakker da 2 cup-kamper og 3 seriekamper. CRB kommer fra en heidundranes 3-3 kamp mot Ceara i første av to kamper i kvartfinalen i Copa do Nordeste. De to kampene før det var i serien.. der vant de 2-3 borte mot Sampaio Correa og 3-1 hjemme mot Atletico GO. Før det var det kamp igjen i Copa do Nordeste hvor de slo Campinense 3-1 hjemme, og for fem kamper siden tapte de 3-1 borte mot Fortaleza i serien.

Til denne kampen skal de stille sterkt, noen utskiftninger siden sist kamp, men ikke noe som svekker dem. Fremover på banen er de giftige og har spillere som Baiano og Willians som potensielt kan bøtte inn mål. Førstnevnte Baiano scora CRB`s alle 3 mål i oppgjøret mot Ceara sist kamp.-

Avai på sin side har spilt ganske godt den siste tiden. Kommer fra en fin vinn borte 0-1 mot Figueirense. Kampene før har endt 1-1 hjemme mot Sao Bento, 1-3 borte mot Juventude og 2-2 hjemme mot Brasil de Pelotas. Til denne kampen vil Avai også stille ganske bra. Et par mulige utskiftninger på midten, uten stor betydning.

Avai har en trio der fremme på banen som alle kan score, giftige angrepsspillere. Svinger i det defensive, men er ikke de værste bakover.. Men mtp hvordan CRB har spilt den siste tiden, angrepsfotball så det holder, så bør CRB score her. Og blir ikke overrasket om man ser minst to til hjemmelaget her. Avai er gode, og CRB med sin angrepsvillige stil, vil slite bakover og mener det skal være gode muligheter for Avai-mål her også. 

Ser for meg en underholdende kamp, hvor begge lag er i godt driv og vil ha seieren. Derfor spiller jeg:

Over 2.25 til 1.97 @ SBOBET med 5/10u

Alla rekar
Över 2.25 mål
2018-05-16 00:15
CRB - Avaí FC
5.00 u
4.85 u
Ett inlägg av
Measan Measan
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord