Londrina, som er sterke hjemme, skal være greie favoritter mot et Criciuma som har flere spillere ute.

Londrina

Londrina er i riktig så god form for tiden. Har null tap de siste 9 kampene. (6-3-0) Hjemme har de vært helt råe den siste tiden. 7 strake seiere! (8-0-2 siste 10 hjemme) 6 av dem har Londrina scora 2 eller flere mål, og de har gjort mål i alle sine hjemmekamper, bortsett fra en tidlig i sesongen. Londrina ligger på en 6.plass med 51p. Opp til Avai på en 4.plass, som gir opprykk, så er det 5p. 6p opp til CSA og Goias på 3. og 2.plass. Er noen runder igjen, så er mulig..men da bør de absolutt vinne her.

Spillere og sannsynlig lineup (Londrina) Til denne kampen stiller de sterkt. Ribeiro fikk rødt sist kamp, men det gjlr ikke så mye da Paulinho Moccelin er tilbake fra susp. Almeida i forsvaret er ute etter for mange gule kort, ellers stiller de med de beste spillerne. Fremover på banen så har de Dagoberto, som står med 14mål på 16 kamper i år. De har også Felipe Marques, som har scoret 4mål de siste 7 kampene.

Vagner; Savio, Mancini, Dirceu, Ramon, Paulo, Germano, Higor, Moccelin, Marques, Dagoberto

Form siste 5

 • Avai - Londrina 1-1
 • Londrina - Vila Nova 3-2
 • Sampaio Correa - Londrina 1-2
 • Londrina - Sao Bento
 • Goias - Londrina 0-0

Criciuma

For Criciuma står det litt verre til med. I tillegg til å ha mange ute fra før av, så må de i dag klare seg uten flere av de viktige spillerne sine. For å ta formen deres først, så er ikke den mye å skryte av. Ikke vunnet de siste 5 kampene sine. (0-3-2) De sakte men sikkert nedover på tabellen, men de er rimelig trygge for nedrykk. Criciuma ligger på en 14.plass med 42p. Juventude på en 17.plass har 35p, så nedrykk bør Criciuma klare å unngå.. Criciuma kommer fra en 2-2 kampe hjemme mot Goias sist kamp. Kampen før tapte de 3-2 borte mot Figueirense.

spillere og sannsynlig lineup (Criciuma) Til denne kampen må de som skrevet over her klare seg uten noen viktige spillere. De har allerede flere ute, men til denne kampen må de også klare seg uten viktige spiss Ze Carlos, og i forsvaret Marlon. På venstre side sliter de fælt og vil måtte improvisere litt der. Virker ikke som treneren har alt klart enda. De holdt en stengt trening sist, så nøyaktig lag er vanskelig å si.

Luiz; Mangabeira, Ferreira, Sandro, Eduardo, Liel, Ronaldo, Honorio, Elvis, Nicolas, Feijao

Form siste 5

 • Criciuma - Goias 2-2
 • Figueirense - Criciuma 3-2
 • Sao Bento - Criciuma 0-0
 • Criciuma - Brasil de Pelotas 0-1
 • Criciuma - Oeste 0-0

Siste tanker

Her ser jeg for meg en kamp hvor Londrina kommer til å kjøre. Med tanke på form, hjemmebanefordel, laget Londrina stiller, det reduserte laget til Criciuma og formen til Criciuma..så mener jeg det skal være gode muligheter for en hjemmeseier her. Oddsen for H er synkende og litt for kjedelig for min smak, men oddsen for at Londrina scorer minst to her synes jeg absolutt er spisenes. Så mitt spill blir:

Londrina O1.5 @ Pinnacle til 1.99 med 5/10u

Alla rekar

Londrina O1.5

Londrina - Criciúma EC

Pinnacle 1.99
5.00 u
 • 4.95 u
  Resultat

Ett inlägg av