Speltips: Lettland - Finland

Lettland - Finland

En av de sista matcherna för dagen förutom Schweiz - Slovakien och här står oddsen rätt klara och Finland går in i matchen som en stor favorit och tanken är att man ska kunna städa undan ett svagt Lettland utan problem. Här sitter jag redan ganska tungt på Finland -1.5 och jag tror att bolagen varit rätt ute och sänka Finland för Lettland kommer få det väldigt svårt i den här matchen att bryta sig igenom Finland. Annars hade jag Lettland U 1.5 i tankegångarna men det blev istället en mild chock när bolagen dragit ner oddsen till 1.46 på under där. Sammanfattat så tror helt enkelt inte bolagen på att Lettland kommer göra mycket mål utan linan närmast 2.00 står alltså på Ö 1.0 mål.

Jag tror heller inte det blir någon explosiv match från båda hållen utan man kommer nog spela ganska säkert och kontrollera matchen från början till slut och ett resultat 5-1 ser jag som högst rimligt sett till hur Finland spelade mot Sydkorea. Lettland är inget vidare bra lag utan man har egentligen en ganska bra första och andrakedja som kommer vara luriga i PP men sen är det väldigt tomt bakom där och Finland kommer med en hel trupp med riktigt bra spelare. Lettland är dessutom inte alls bra när man möter ett lag som kontrollerar pucken så mycket som Finland kommer göra och att vara så nedtryckta i egen zon kommer skada Lettland mycket som annars har helt okej spelare framåt men som inte kommer få så många lägen att utnyttja just det.

Jag hade kunnat peta runt bland Ö 1.5P oddsen eller högre hcps men jag tycker jag sitter rätt bra på Finland -1.5 till 1.53 och oddsen har sjunkit 20 punkter nu som beräknat. Men när jag kollade en sista gång idag för att se vad Coolbet hade slängt upp för odds på matchen såg jag ett intressant namn. Rudolfs Balcers, Balcers finns med på litan av odds för att han senaste matchen mot Norge gjorde 2 mål för Lettland och då tänker den Estländska oddsoralket på Coolbet att "ah en toppspelare i Lettland" men i själva verket fick han inte alls så många spelminuter som Lettlands bästa spelare och han spelar i tredjekedjan och inte tillsammans med offensiva vapnen Indrašis, Redlihs eller Džeriņš.

Balcers har fått sitt odds endast pga hans form senaste matchen och ser man till hans egentliga roll, kedja och läge så ska hans odds vara kring 1.35 och inte 1.50 som finns på Coolbet. Då måste man också tänka på att jag är riktigt snäll med 1.50 oddsen för Lettland Ö 1.5 står i 2.60 så bolagen tror att Lettland gör 1 mål och inget mer med andra ord och då tycker jag man sitter ganska bra på Balcers U 0.5P till 1.50

- Rudolfs Balcers U 0.5P @ 1.50 Coolbet 3.5/5U
Rätt odds: 1.30-1.35






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt