Speltips: Iransk div I, @baselinebetting och målkalas.........

Tisdagens spel var katastrofala! Jag finner inga ord och vet inte ens hur jag ska förklara. Man kan vara rätt ute och ändå missa, man kan ha otur och missa. Ja man kan missa på jäkla massa olika sätt men den här gången missades det med allt som gick att missa……..

ZobAhan brände massa lägen och förlorar. Wahda släpper in 0-1 direkt i början och kan aldrig resa sig igen. Gharaffa ledde med 2-1 och vid 2-2 skulle man haft straff sista minuter men istället vände spelet och det blev 2-3 istället. Tractor fick Pahlevan skadad på uppvärmning, missade straff i första halvlek och var helt uddlösa i andra. För att sammanfatta tisdagen: KATASTROF!

Bara att bryta ihop och komma igen och hoppas på bättring på alla sätt och vis.

Inlägget innehåller tre på förhand mycket bra spel. Det återstår att se om vi kan jubla vid slutsignal eller om gårdagens misär håller i sig!

Veckoomgång iranska Div I och på förhand ett par intressanta matcher att se fram emot. Jag nämnde senast om jämna toppen där flera lag slåss om två direktplatser. Just nu är det fyra lag inom sex poängs marginal med ett femte lag ytterligare två poäng bakom. Återigen en omgång med en hel del måstematcher och lag som tappar poäng kan med största sannolikhet tacka för sig i toppen. Om det är spännande i toppen så har vi botten av tabell där sedan länge varit klart att RahAhan och Saba åker ur medan IranJavan krigar för sin överlevnad och fem poäng upp till säker mark. Fem mycket spännande omgångar återstår av ligan och ska bli spännande hur sluttabellen kommer att se ut.

Nassaji Mazandaran är ett av lagen som slåss om uppflyttning. Laget är för närvarande på fjärde plats med 51p och klart sämst målskillnad än övriga konkurrenter. Man tar flesta av sina poäng hemma men med kniven på strupen kommer man att gå all in till mötet mot Saba. En klubb i fritt fall och som knappt får ihop en full trupp till sina matcher och tom under vissa matcher saknat kläder till samtliga spelare. Laget har legat i botten av tabellen under hela säsongen och ligger på nästsista platsen med endast 12 inspelade poäng på sina 29 matcher. Man har bedrövliga 3-18 på sina senaste fem matcher och kommer senast från förnedrande 0-8 där motståndarna kostade på sig att bränna en straff också.

Ett lag i fritt fall, eller snarare en klubb i fritt fall med ständiga tränarbyten och spelarflykt under säsongen och många orutinerade juniorer. Jag är inte ens säker om klubben kommer att överleva men den som lever får se!
Att Nassaji vinner matchen råder det inga som helst tveksamheter kring, frågan är bara hur stor marginalen blir. Med tanke på målskillnaden och att det bli avgörande i slutändan kommer Nassaji att fortsätta anfalla även vid ledning. Vilket iranska lag inte gör normalt men nu är det inget normalläge så att säga.

Spel i matchen: Nassaji -2(EH) @ 3.05 hos MrGreen

Den som vill ha lite mer safe spel kan välja -1(EH) hos Coolbet

En match jag normalt inte brytt mig om är Aluminium Arak – RahAhan. Det finns omständigheter som gör att jag tar mig närmare titt på den ändå. RahAhan är lik Saba under isen på alla sätt. Inte mycket mer att skriva än att allt som Saba varit med har RahAhan också upplevt. Senast fick man sin målvakt utvisad men hade ingen reservkeeper på bänken trots hemmaplan och en utespelare fick agera målvakt. Jag är faktiskt inte ens säker huruvida man har fler målvakter i truppen eller ej! Skulle det visa sig att det finns en sådan lär han inte vara någon större stjärna iaf. Aluminum är ett typiskt lag som håller till i nedre halvan och har genom snålspel(fyra oavgjorda och en vinst) på sina fem senaste matcher lyckats att klättra lite i tabellen och ta sig förbi IranJavan i botten. Man har tack vare poängen sju poäng ner och en vinst kommer att säkra kontrakt. Laget har visserligen svårt med målskyttet men att göra ett par mot dagens RahAhan är ingen bedrift och tom allas vår @baselinbetting skulle nog kunna få in någon frispark (

_YbylQ ) eller skott.

Spel i matchen: Aluminium Arak -2(EH) @ 2.90 hos Coolbet

Den som vill ha något mer safe spel kan plocka -1(EH) hos MrGreen

Avslutningsvis blir det ett motivationsspel där KhonuehBeKhouneh som ligger på andra plats och är ett av lagen som vill upp och som mer än gärna vill behålla platsen man har i tabellen. Laget är kanske de som överraskat mest och detta trots en del strul kring klubben med bla tränarbyte. Man har dock gjort mycket bra säsong hittills och även tagit sig till cupfinal som spelas längre fram. Skokic som är lagets nya tränare har erfarenhet sen tidigare(Malavan) från Iran och miljön och spelet inte något nytt utan snarare så att han känner mer än väl till faktorerna och spelstilen.

Spel: KhounehBeKhouneh -1,5 @ 2,25 hos MrGreen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.