De 3 siste blogginnleggene har gått, og går for 4 på rad her i Brasil.

Joinville rettmessige favoritter her, men mener det skal være fine muligheter for at begge lag scorer her.

Joinville ligger på 4.plass med 12p og de står med 4-0-4 og 11-8. Hjemme står de med sterke 4-0-0 og og 9-2. Mao sluppet inn lite.. Men til denne kampen har de noen spillere ute. Joinville må klare seg uten Alagano, Dick og Evaldo. Joinville har mange som kan score, så er ikke så veldig bekymra for om de scorer eller ikke.

Det jeg har lurt på her er om Tubarao vil gjøre mål, og som skrevet over her har jeg god tru på det. Tubarao kommer fra en 3-1 seier hjemme mot Inter de Lages. Det er kanskje ikke så rart at de vant den kampen greit, da Inter de Lages er det soleklare bunnlaget i ligaen. Men Tubarao har imponert i de to kampene før også. 1-1 borte mot Avai (3.plass) hvor Tubarao gikk opp i 0-1 etter 20min, og ledet fram til det 65.min.

Kampen før det igjen tapte de 2-1 borte mot Chapecoense. (2.plass og har kun sluppet inn 2mål på 8 kamper, og dette var deres første baklengs på hjemmebane) Der gikk også Tubarao opp i ledelse 0-1, og det var etter 19.min. Chapecoense reduserte rett før pause, og vant til slutt 2-1.

Til denne kampen stiller Tubarao godt, og forventer å stille det samme laget som sist kamp.

Ser for meg en kamp Joinville skal og bør styre, men Tubarao har vist flere ganger at selv om de er underdogs, så scorer de jevnt og trutt. Tubarao står med 2-2-4 og 12-11. Mao mye mål til å vinne så lite..

Oddsen for at begge lag scorer her synes jeg er fin, så spillet mitt blir:

BTTS @ Bethard til 2 med 5/10u

Alla rekar
Ja - båda lag gör mål
2018-02-18 21:00
Joinville EC - Tubarao
5.00 u
5.00 u
Ett inlägg av
Measan Measan
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord