Speltips: SG Flensburg Handewitt - PSG

Blir en lite kortare rek idag från handbollens Champions League.

Champions League

SG Flensburg Handewitt - PSG, spelstopp 18/2 17:30

Flensburg ligger på en 4:e plats med 11 poäng på 9 matcher, 2 matcher mindre än 3:e placerades Veszprem som har skrapat ihop 12 poäng men man har samtidigt Kiel flåsandes i nacken som visserligen också har spelat 2 matcher mer och har 11 poäng. Flensburg är ett välkänt lag i Sverige då vi hittar spelare som Mattias Andersson, Tobias Karlsson, Hampus Wanne, Johan Jacobsson (Skadad och sliter fortfarande med sin hjärnskakning), Simon Jeppsson (Från nästa säsong) och inte minst demoncoachen Ljubomir Vranjes. Flensburg slog senast Wisla Plock borta med 30-37 i en match som ni kanske förstår inte hade en gnutta försvarsspel. Hemmalaget har annars haft en del problem på hemmaplan i årets Champions League, kollar man på de 4 matcherna som har spelats så har det blivit 1 vinst mot Wisla Plock med 22-20 men annars är det oavgjort mot Veszprem och förlust mot Kiel och Barcelona, inget som håller om man vill komma högt upp i den här gruppen.

PSG med svenskarna Staffan Olsson på bänken och Jesper Nielsen på linjen, man slog senast danska Bjerringbro/Silkeborg på hemmaplan med 32-27 efter en stabil genomförd insats, noterbart är att Nikola Karabatic gjorde 11 och Jesper Nielsen 4. Jag rankar PSG som det bästa laget i världen just nu med spelare som just Karabatic, Mikkel Hansen, Remeli, Stepancic, Gensheimer och inte minst målvaktsparet Omeyer/Skof. PSG spelar en väldigt snabb handboll och har några av världens bästa spelare på sina positioner och för att chansen ska finnas att nå Barcelona som toppar gruppen så behövs det en vinst här.

Ställer man lagen mot varandra över 2 matcher så är PSG överlägset Flensburg. Nu spelar Flensburg på hemmaplan och normalt är man starka där, dock är inte fallet så den här säsongen och det har varit några tveksamma insatser vilket gör att jag kommer välja att backa PSG här som inte brukar ha några enorma problem att spela på bortaplan.

Jag väljer att spela 3/5 units på PSG -0.5 @ 1.85 på bet365.

Nu har oddset försvunnit på Bet365 men det finns fortfarande på William Hill för er med konto där och även Unibet har till 1.82 i skrivande stund och sedan ett gäng på 1.80 bland annat Pinnacle.

Jag finner detta spelbart ner till 1.70 och jag tror det är någonstans runt där som Pinnacle kommer stänga.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt