Speltips: Snabb revansch för Bristol Rovers?

Tjena!

Ännu en trevlig lördagseftermiddag då två av tre resultat ramlade in på rätt sida. Rochdale slog lyckligtvis Oldham med 1-0 i vad som verkar ha varit en relativt jämn tillställning. Sedan var det mycket tur inblandat när Portsmouth besegrade Cambridge, också med 1-0, med tanke på att Pompey knappt skapade något framåt i hela matchen. Förvisso spelade de med en man mindre sista halvtimmen, men vinsten verkar knappast ha varit välförtjänt i vilket fall. Till slut matchen som fick skrivas in som förlust, Accrington - Newport, där man åter igen hamnade fel på Accrington. Jag har redan spelat dem fyra gånger (samt en gång mot dem) den här säsongen och samtliga gånger har det blivit fel. Det värsta är dock inte resultaten utan sätten de har förlorat på. Det har varit röda kort, tappade 2-0-ledningar, dubbla straffmissar, märkliga försvarsmisstag och så vidare. Idag såg det ut som de äntligen skulle fixa en seger till mig, men istället kollapsade de fullständigt i andra halvlek och förlorade med 3-1. Kanske dags att ge upp på Stanley nu?

Jag har ett bra spel till en av de eftersläpande matcherna i League One och det är i matchen på tisdag mellan Bristol Rovers och Fleetwood. Det tidiga oddset är satt till 2,10 på hemmalaget i den här matchen, vilket är väl högt i mina ögon. Bristol Rovers kommer från en riktigt fin period med fem vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste åtta omgångarna i League One. En av matcherna som förlorades var den tidigare idag mot Peterborough. ”Piraterna”, som Bristol Rovers kallas, hade dock en väldig otur med utdelningen och var det klart bättre laget spelmässigt även om de förlorade med 2-1. Den holländske keepern Kelle Roos gjorde en megatabbe vid ställningen 1-1 och kostade poäng ännu en gång. Det ska dock sägas att de även skapade en drös med målchanser som borde gett fler mål framåt. Med tanke på det stora spelövertaget och att de sett bra ut över ett flertal matcher nu finns det ingen anledning att vara orolig för Bristol Rovers del.

Efter en period förra månaden med sex raka matcher utan vinst har Fleetwood också kommit in i liten formtopp med tre vinster på de fyra senaste matcherna. Jag tycker dock inte att de är i närheten av Bristol Rovers nivå och snarare har det mer varit tillfälligheter i Fleetwoods fall. Dels har de vunnit mot formsvaga (Peterborough) och inte särskilt tunga (Chesterfield och Gillingham) motståndare och dels har de haft en del tur med utdelningen. Överlag får man trots allt säga att de har höjt sig lite och till den här matchen ligger de faktiskt på en 10:e plats, en poäng bakom Bristol Rovers. Jag är som sagt ändå inne på att kapacitetsskillnaden är relativt stor mellan de här lagen och eftersom Bristol Rovers dessutom ser riktigt bra ut för dagen är det värde i 2,10 i mina ögon. Fleetwood hade en del problem redan mot Gillingham idag och när de ställs mot ett betydligt tuffare motstånd på bortaplan tror jag de får svårt att räcka till.

Jag spelar Bristol Rovers till 2,10 hos bet365.

UPPDATERING: Lägger till Coventry i nästa helg FA-cupspel mot Morecambe. Coventry spelar förvisso mitt i veckan innan den här matchen och kanske ställer över någon spelare, men 3,40 är tveklöst för högt. Även om Coventry är bäst på hemmaplan och har inlett säsongen dåligt så spelar de en division högre än Morecambe och är också klart bättre kapacitetsmässigt. Morecambe har faktiskt ryckt upp sig lite på slutet (även om det inte syns i resultatraden) men är ändå ett av de sämre lagen i League Two. Mot ett Coventry som trots allt var lite betrodda innan säsongen i League One och som har vunnit tre av de fem senaste efter att tränaren Tony Mowbray sparkades så är det nästintill ofattbart att de är så pass klara favoriter. Coventry har åkt ut i första rundan av FA-cupen två år i rad ska dock sägas. Brasklapp också som sagt för att de spelar i veckan och troligtvis lägger större fokus på ligan efter en dålig säsongsinledning, men det är en risk som är värd att ta med tanke på omständigheterna. Coventry spelas till 3,40 hos William Hill.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt