Speltips: Tidigt spel emot ett omotiverat Gremio

Hej!

Förra veckan blev riktigt fin för min del och samtliga prespel kunde antingen rättas som vinst eller vinst/push. Riktigt skönt, gott för självförtroendet om något :) Den här veckan har fortsatt på det inslagna spåret och även om det inte blev några prespel igår så gick liven riktigt bra. Idag är det en rad fina matcher men lär troligtvis avstå pre öht, men håll gärna ett öga på twitter @GioBetyouwin för eventuella livespel. Nedan kommer i varje fall en tidig rek till en match som inte spelas förrän på lördag.

Figueirense - Gremio - Brazil Serie A
Avspark:
29 Oktober 23:30

Brasilianska ligan är inne på den sista raksträckan. Sex omgångar återstår och många placeringar har redan "avgjorts". Samtidigt är även Brasilianska cupspelet och Copa Sudamericana inne i dem sista omgångarna vilket innebär att många lag redan skiftat fokus.

Ett sånt lag är Gremio. De var länge inblandade i toppstriden men rasade ihop fullständigt någon gång i augusti och radade upp 7 raka matcher utan seger. Med sex omgångar kvar har man 11p upp tredjeplatsen som innebär en direktkupong till nästa års Copa Libertadores. Dock har Gremio tagit sig hela vägen till semifinal i Copa do Brasil, cupsegraren blir även den direktkvalificerad till Copa Libertadores och siktet har alltså ställts in på denna. Gremio är tillsammans med Atletico Mineiro (3a i ligan) dem starkaste lagen kvar i turneringen, så Gremios chanser till cupsegrer får anses som ganska stora. Atletico Mineiro har dessutom hakat med i toppstriden och lär antagligen prioritera ligan högre än cupen. Perfekt!

Gremio valde redan i den förrförra omgången att vila dem ordinarie spelarna i ligan för att ha dem färska till cupkvarten och rapporterna pekar på att det även så blir fallet nu till helgen. Den matchen kryssade Gremio borta mot Santos men det var i ärlighetens namn spel mot ett mål och ett rent under att Santos inte plockade samtliga pinnar.
Gremio spelar cupsemin natten från onsdag till torsdag och ligamatchen mot Figueirense på lördag. Under gårdagens träning (24/10) använde tränare Renato en väldigt reservbetonad elva samtidigt som dem ordinarie spelarna fick stå över för att vara färska till cupmötet. Elvan: Wallace Oliveira, Rafael Thyere, Wallace Reis e Iago; Jailson, Kaio, Guilherme, Douglas e Everton; Batista. Ingen målvakt utplacerad än och det uppseendeväckande är att vasse och rutinerade Douglas var med, men det beror antagligen på att han vilades i senaste ligamatchen och behöver ha lite tempo i sig inför cupen. Denna elva är otroligt svag där flertalet spelare har spenderat större delen av säsongen fastklistrade på bänken och som oftast inte ens är aktuella för inhopp. Exempel på dessa är försvararna Wallace Oliveira (4 starter, 14m som oanvänd avbytare), Thyere (5 starter, 21 oanv.), Iago (3 starter, 23 oanv.), mittfältaren Kaio (2 st. 27 oanv.) samt anfallarna Batista (5 inhopp, 21 oanv.) och Almeida (5 st. 15 oanv). Almeida är då den som troligtvis går in istället för Douglas i den preliminära startelvan. Det är alltså 6 spelare som knappt fått någon speltid alls, resterande 5 är rotationsspelare på sin höjd utom Everton som fått starta en del under säsongen.

Figueirense befinner sig just nu på nedflyttningsplats och har 5 poäng upp till säker mark. Nytt kontrakt är inte alls omöjligt men de måste börja plocka poäng ASAP. Formen är ingen vidare men vi ska då också ha i åtanke att deras spelschema har varit allt annat än lätt den senaste tiden. På hemmaplan är man inte helt odugliga då man har raden 5-7-3 än så länge. Trots att man förlorade den senaste matchen med hela 3-0 mot topplaget Atletico Mineiro så var Figueirense både resultat- och spelmässigt med hela vägen fram tills det röda kortet. Dessvärre åkte laget på två röda i den matchen vilket givetvis inte är optimalt. Till helgens match saknas dessa två spelare + ytterligare en som är avstängd. Det handlar om en försvarare och två mittfältare. Å andra sidan har Figueirense anfallaren Rafael Moura och mittfältaren Dodo tillbaka från avstängning. Dessa herrar är kanske lagets två viktigaste spelare offensivt sett.

Även om Figueirenses form inte är något att skryta över så är de inte på något sätt ett dåligt lag. Serie B flåsar Figueirense i nacken just nu och det är av yttersta vikt att laget plockar poäng på hemmaplan. Ett omotiverat brasilianskt gäng bestående av Gremios b-spelare ska egentligen inte kunna gå segrande ur det här mötet. Omotiverade och loja brassar, den meningen har jag twittrat ut ett hundratal gånger genom åren.

Har plockat Figueirense +0 @ 1.71 med 3U på Pinnacle med en liten refill på 0.5u @ 1.79. Notera att refillen står på 1U @ 1.71 i spelboken vilket är fel. Kan tyvärr ej ändra då jag har låst spelet. Så spelet är egentligen Figueirense +0 á 3.5U.

Ha det!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.