Internacional skal være greie favoritter her mot et Atletico PR som sparer spillere.

Internacional

Internacional ligger på 3.plass i serien med 58p. 3p ned til Gremio på en en 5.plass. Top 4 gir sikker spill i Copa Libertadores, så de er veldig interessert i å holde denne plassen. Hjemme så har Internacional vært helt råe i år. Null tap på eget gress og står med 11-4-0 og 25-7.

Spillere, og sannsynlig lineup (Internacional) Til denne kampen må Inter klare seg uten Edenilson og Dourado i den defensive midtbanen. Begge pådro seg kort forige kamp og må holdes utenfor her. Spissen Leandro Damiao er tilbake i troppen, og ellers kan jeg ikke se at laget er fryktelig svekket til denne kampen. Etter mitt syn stiller Inter sterkt.

Lomba; Iago, Cuesta, Moledo, Fabiano, Dias, Alano, Patrick, D`alessandro, Lopez, Damiao

Atletico PR

Hovedagrumentet for spillet mitt er Atletico PR og hva de stiller med her og hvor fokuset deres er. Fokuset er helt klart på Copa Sudamericana. ATletico PR slo ut Bahia i kvartfinalen for tre dager siden, og skal møte Fluminense i semifinalen 8.11. Til denne kampen så sparer de mest sansynlig alle spillerne sine (bortsett fra keeper, som er tilbake fra susp) for å ha full fokus på kampen mot Fluminense.

Spillere. og sannsynlig lineup (Atletico PR)

Nå har jeg skrevet over her at hele laget spares, så mest sannsynlig lineup blir:

Santos; Azevedo, Heleno, Wanderson, Ferreira, Camacho, Rossetto, Guimares, Rony, Marchino, Bergson.

Siste tanker

Ser for meg en kamp det Internacional kommer til å styre det meste. Hjemmelaget tar denne kampen seriøst, og stiller med gode spillere på eget gress hvor de har vært så gode i hele år. Mot et sterkt redusert Atletico PR så bør det bli hjemmeseier her. Nå synes jeg rein H er litt kjedelig, men man kan absolutt spille Inter -1 asian til rundt 2 her. Men jeg går for å mål. Mener det skal være gode muligheter for at Inter scorer minst 2 her i dag. Så mitt spill blir:

Internacional O1.5 @ Pinnacle til 1.90 med 6/10u

Alla rekar

Internacional O1.5

Internacional - CA Paranaense PR

Pinnacle 1.90
6.00 u
  • 5.40 u
    Resultat

Ett inlägg av