Speltips: Skadeproblem utan dess like!

Hade enbart tänkt lägga mina spel från den engelska bollen i spelboken idag och lägga fokus på dart på bloggen. Men jag måste skriva ner några rader om match som ska spelas imorgon då infon är så pass bra att den måste kritas ner. Detta blir en kortare text än vanligt, måste bara få fram budskapet.

Portsmouth-Wycombe (1,-1 asian) @2,03 //1,5u och (1, -1,5) @2,87 //1u

Bookie: Pinnacle Sports

Liga: League Two

Spelstopp: 16,00

Portsmouth är ett lag jag förlitat mig en hel del. Jag har plockat dom att vinna ligan och nu har dom börjat trampa igång på allvar. Deras stora problem förra året var att dom hade svårt att borra sig igenom försvar vilken ledde till alldeles för många kryss. Portsmouth har nu de senaste matcherna fått igång målskyttet rejält och det finns ett knippe klassanfallare att välja mellan för tränare Paul Cock. Det värvades nämligen friskt i somras, framförallt på anfallssidan vilket var det bästa som kunde hända dom

Portsmouth är så gott som skadefria och kommer in med enbart positiva vibbar. Jag står fast vid att dom är på alla plan på tok för bra för denna liga, gillar ni långtidsspel går dom fortfarande att plocka. Dom ska om dom håller upp nivån springa igenom ligan.

Motståndarna Wycombe är inget bottengäng i denna liga, absolut inte. Eller dom ska inte vara det, men dom är det nu. Förklaringen ligger i att det inte finns några stora summor pengar i klubben, därav kan inte mängder av bra spelare värvas. Så är det ju för alla lag i den ligan tänker ni? Jo så är det, men Wycombe har åkt på den kavalkad av skador. Det är nästan läskigt. En tredjedel av truppen är på skadelistan och därav sex ordinarie spelare.

Det har gått så långt att tränaren Gareth Ainsworth fick byta in sig själv för två veckor sedan. Skadelistan har inte blivit bättre sedan dess.

En vanlig dag hade Portsmouth vunnit en tuff batalj här tror jag. Nu är det dock ingen vanligt dag och bolagen verkar inte bry sig nämnvärt. Portsmouth kommer ha ett enormt bollinnehav som vanligt på hemmaplan, i Wycombe kommer legendaren Akinfenwa jaga boll längst fram. Ni vet, beasten på 100+ kg. Han kommer få en tung afton tillsammans med hela Wycombe och jag kan tänka mig att det drar iväg rejält imorn.

Ett Portsmouth utan skador ska inte ha några problem med ett Wycombe i spillor, bokstavligt talat.

Jag väljer att spela -1 asian till oddset @2,03 med 1,5/3 units. Sedan spelar jag även -1,5 till oddset @2,87 med 1/3 units. Båda spelen placeras på Pinnacle Sports.

Håll koll i spelboken för fler spel under dagen. Trevlig helg!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt