Speltips: Dif har studerat schemat

Djurgården skaffade sig andrum genom att besegra Gefle senast. Man har tre poäng att gå på gentemot Hellsingborg nu. Nästa lördag möter man ett avhängt Falkenberg som ligger toksist och kan väl inte ens tro på överlevnad längre?

Falkenbergs sista livlina sumpade man för två veckor sedan då man mötte bottenkollegan Gefle. Aldrig bättre har väl uttrycket av två förlorare på planen varit så sann. 1-1 och bägge lagen tittade skamset på varandra efteråt. Hallänningarna har en seger och en oavgjord hemma i år, de resterade åtta matcher har slutat med torsk. Ingen chock där då man ligger där man gör. Klart att inte alla har gett upp än men Ullared-gänget har 10 poäng upp till Hellsingborg på kvalplats, det är fler än vad man skramlat ihop på under hela säsongen men jag tycker ändå man såg en viss förvirring mot Örebro, somliga spelare gjorde inte alls jobbet och de svartvita fick ta sig genom för enkelt, märkligt ändå att de tappade matchen så sent som man gjorde. Man ser ut att få klara sig utan Amin Nazari och Johannes Vall återigen, ingen av mittfältarna kommer hinna repa sig.

Efter mötet på den svenska Rivieran så möter Dif, Malmö, Norrköping och Aik. Vinner man alltså inte mot Falkenberg så kan man börja fråga sin nye vänstermittfältare om en scouting rapport och plocka fram SL-Kortet. Då kommer man nämligen ligga rysligt nära den där kvalplatsen i slutet av denna månad. Blåränderna har ett ganska dystert bortafacit i år med endast två vinster. Men vi kan historien nu. Med Pelle vid rodret var det inte mycket som stod rätt till. Nu har harmonin höjts och Dempsey har till och med skakat liv i Ranegie, bara den bedriften borde leda till jerringpriset. Vi har ett bortalag som är betydligt mer desperat i och med vetskapen att de nästföljande matcher kommer bli väldigt tuffa. Marcus Hansson har inte tränat under veckan, men det spelar desto mindre roll. Efter att Colley lämnade för spel i Belgien så undrade Dif-fansen vem som kunde platsa bredvid Hansson, för han var given. Men plötsligt så värvade Bosse två ytterbackar och den gamla Gefle-gossen spelade sedan bort sig själv från startelvan. Kanske beror det även på att Pelle inte längre är kvar, för det har sett rätt stelt ut kring honom när han väl fått chansen. Hur som haver är inte detta spel byggt på hundraprocentiga startelvor som ni kanske förstår då matchen ligger så pass långt fram i tiden. Momentumet som Dif har här är för bra för att inte testa.

De fem senaste inbördes har Dif 4-0-1. Målskillnad 11-2 och förra året vann stockholmarna här nere med 2-0. Jag skulle bli förvånad ifall oddset står lika högt efter kval-fotbollen har lagt sig. 1.87 betalar Pinnacle. 2/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt