Speltips: Aim for the top, Gremio!

God kväll!

Bloggen och resultaten har börjat styra upp sig senaste veckan vilket känns underbart. Skönt att kunna skicka ut ett par vinnare där analysen suttit fint. I senaste blogginlägget rekades två hårda spel. Santos löste -1 utan några problem mot Vasco trots att det "bara" slutade 3-1. Atletico Nacional löste X i Bolivia, vilket var det absolut sämsta resultatet de skulle hämta där IMO, och +0.25 Lina på dem kändes som sagt lite väl snällt. Är dock helt övertygad om att de hade vunnit om de gått ut respektlöst med sin vanliga gameplan från minut 1. Istället la man sig på defensiven och höjde inte tempot förrän vid underläge. Helgen har annars levererat blandade resultat och halvlossen på Pachuca inatt sved mest då de löste 1-1 trots att de tog ett rött i 29 minuten vid 0-0. Men men... Ny dag och nya möjligheter. Har ett par spel i spelboken ikväll, nedanför kommer en motivering till dagens hårdaste pick.

Gremio - Atletico Mineiro - Brasileirao Serie A

Avspark: 20:00

Gremio har blandat och gett lite på senare tid. Dock har de saknat OS-trion under en längre tid. Då dessa inte är några dussinspelare så har resultaten inte vart överraskande på något sätt. Mot Atletico PR i cupen var dock de tillbaka och det syntes direkt på lagets spel och resultat. Det blev en 0-1 vinst mot ett erkänt hemmastarkt PR. Hypervasse Luan är tillbaka efter ett fint OS och utgör tillsammans med duktige Bolaños ett av ligans vassaste anfallspar. Bolaños kom till Gremio inför den här säsongen från storklubben Emelec från Ecuador där han nästan smällt in mål i Messi/Ronaldo nivå. Dessvärre åkte han på en lång skada ganska direkt inpå övergången och har därför behövt lite tid att komma in i laget. Men det är gamla news numera och han börjar bli varm i kläderna. Han är likt Luan en komplett offensiv spelare som kan trolla fram ett mål från ingenting. Läget i Gremio är ok bortsett från två defensiva avbräck. Ordinarie mittbackarna är borta men Wallace har ersatt riktigt bra och gjort hela 9 matcher från start already. Lite färskare är nye argentinske Kannemann som inte hunnit debutera i ligan. Kannemann lirade dock i cupen senast och såg stabil ut. Det är dessutom en spelare som tidigare säsonger vart ordinarie i både San Lorenzo samt Atlas, så det ska inte vara någon tvekan om att han håller en OK nivå. Enda frågetecknet jag ställer mig är hur deras samarbete kommer att se ut. Time Will tell.

Atletico Mineiro är bra med i toppen och innehar för närvarande andraplatsen i ligan. Truppen är fin men laget verkar ha kommit in i en liten svacka. Detta trots att man har endast har en förlust på dem 8 senaste matcherna. "Svackan" som jag tycker mig se kom just för tre matcher sedan när man förlorade 3-0 mot Santos. Man vann den efterföljande matchen med 1-0 (straff) mot bortasvaga Atletico PR och kryssade hemma nu senast i cupen mot Ponte Preta. Spelmässigt ser det inte lika övertygande ut längre vilket kanske inte är så konstigt när man kollar på skadeläget i truppen. Hela 9 spelare är out ikväll och man har ytterligare ett par spelare som är tveksamma till start. De riktigt kännbara avbräcken är följande: Victor (mv), 2a målvakten Giovanni, Marcos Rocha (yb), Erazo (mb), Junior Urso (mb, dmc), Cazares (Off.m) och Luan (Ytter, anf). En del av dessa herrar har vart borta en längre tid medan en del andra skador är lite mer färska. Trots att man skickar ut Pratto, Robinho och Fred offensivt så tär skadorna på spelet.

Mitt spel: Hemmastarka Gremio, med bl.a. Luan åter, är redo att börja klättra i tabellen. Gremio -0.25 @ 1.90 är spelad med 3.5U på Pinnacle. Spelet rekades redan för 2 dagar sen i spelboken och via twitter. Oddset har rasat som en sten nu under dagen och -0.25 ger i skrivande stund under 1.60, vi sitter väldigt bra här med andra ord.

Vamos Gremio!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt