Speltips: Extremt dålig utdelning för Pompey

Tjena!

Fyller på med en till rek till League Two i matchen mellan Exeter och Portsmouth, som har avspark om dryga fyrtio minuter. Jag ska hålla mig lite kortare med tanke på att matchen börjar snart.

Det före detta Premier League-laget Portsmouth är alltså nere och harvar i Leauge Two nuförtiden. Till den här säsongen finns det dock en hel del förhoppningar på laget som är relativt klara favoriter att vinna serien. Resultatmässigt har inledningen inte varit något vidare med en vinst, två oavgjorda och en förlust på de inledande fyra omgångarna, men det ska man inte ta alltför mycket på. Förklaringen ligger i att man har haft en extremt dålig utdelning på skapade och tillsläppta målchanser och kollar man istället på den statistiken är ”Pompey” plötsligt bäst i hela ”The Football League”. Fortsätter man på samma vis prestationsmässigt lär resultaten också komma allt eftersom, och så här långt har man alltså helt enkelt bara haft en stor portion av otur. I den senaste matchen mot Colchester, som är ett relativt bra lag i sammanhanget, kontrollerade matchbilden från början till slut och vann komfortabelt med 2-0. I övrigt är det också relativt tufft motstånd, förutom Morecambe, man stött på i de andra matcherna och nu är det mer beskedliga Exeter som står på andra sidan.

Exeter är inte ett av de sämsta lagen i den här serien men med tanke på deras svaga inledning finns det helt klart en risk att de kommer vara inblandade i nedflyttningsstriden det här året. Det har som bekant bara spelats fyra omgångar av fyrtiosex så det är väl tidigt att sätta ett omdöme redan nu, men det har åtminstone funnits mer att hämta prestationsmässigt för Exeter så här långt. Efter fyra omgångar står man på tre poäng med en vinst och tre förluster. Till skillnad från Portsmouth har det dock inte sett särskilt bra ut spelmässigt heller och framför allt har man haft problem med att skapa några vettiga målchanser offensivt. Till den här matchen får man tillbaka Ollie Watkins som missade spel i Ligacupen i veckan (har dock varit med i alla ligamatcher). För Portsmouth del gör man två förändringar i startelvan och det är Milan Lalkovic och Tom Davies som kommer in i startelvan, vilket varken bör vara några stora förstärkningar eller försvagningar. I övrigt spelade Exeter alltså i Ligacupen i veckan mot Hull, där man förlorade med 3-1, medan Pompey redan hade blivit utslagna mot Coventry i den första omgången och därmed har fått vila under veckan.

Jag spelar Portsmouth till 2,10 hos Pinnacle (finns även hos bet365), vilket är klart bra i mina ögon.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt