Speltips: Kan Örebro fortsätta imponera?

Dagens höjdpunkt i fotbollsväg är matchen mellan Örebro och IFK Norrköping på Behrn Arena. Den regerande mästaren kommer på besök hos vad som kan bli årets överraskningslag.

Och överraskat får man ändå säga att Örebro har gjort, även om många hade höga förväntingar på laget inför säsongen. "Alla gillar våren utom Örebroare" har ju blivit ett uttryck och plockades fram även i år efter premiärförlusten mot Djurgården. När den Allsvenska vårsäsongen snart ska summeras kan vi konstatera att Örebro ligger högt upp i tabellen, oavsett hur det går i de två avslutande matcherna innan uppehållet. Idag har man ju faktiskt chans att gå om IFK Norrköping i toppen. Om jag tror att man kommer lyckas med det? Inte helt omöjligt.

Örebro har tre raka segrar nu, och två raka hållna nollor faktiskt. Hålla nollan mot Norrköping är det inget lag som klarat av i år och jag tvivlar på att Örebro blir det första. Även om man sett bättre ut defensivt de två senaste matcherna har man innan dess släppt in en hel del mål, och det är snarare vad jag väntar mig idag. En händelserik match mellan två offensivt starka lag, som hoppas göra fler än motståndaren.

Jag tror att båda lagen gör Över 1.5 mål. Oddsen är 2.00 på Örebro och 1.83 på Norrköping. Jag spelar detta som singlar. Om något av lagen gör två mål eller mer och det andra inte så är det därmed inte hela världen.

15:00 spelas också matchen mellan Kalmar och BK Häcken. Båda lagen har en positiv trend med segrar i den senaste omgången. Kalmar kontrollerade matchbilden fullkomligt borda mot Djurgården och vann imponerande med 3-0. Häcken gjorde en fin insats mot ett Jönköpings Södra som är svåra att få hål på, och vann med 3-1 till slut.

Kalmar höll faktiskt nollan för första gången i år, mot Djurgården. Jag tvivlar på att det blir mer av den varan idag när Häcken kommer på besök. Paulinho förväntas ingå i Häckens startelva. Gör han inte det bör han komma in från bänken under något skede av matchen. Utöver det har man flera offensiva vapen, både Alexander Jeremejeff och Samuel Gustafsson har gjort mål i två raka matcher nu. Häcken har inte hållt nollan i någon match under den Allsvenska säsongen så här långt, och gjort mål i sju av tio matcher.

Spelet blir därför klassikern "Över 2.5 och Båda lagen gör mål" till oddset 1.95. Jag tycker motiveringen ovan talar sitt tydliga språk.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt