Speltips: Superodds på topplaget

Ny dag, nya allsvenska matcher. Det är veckans motto, med kontinuerliga matcher till och med måndag. Ikväl finns det tre att välja på, men det är en som tydligt sticker ut i oddsväg, nämligen den mellan Gefle och Örebro.

Till och börja med vill jag bara nämna att det här är bland de mest felvärderade oddsen jag sett sedan jag började med sports betting. Det är en möjlighet jag rekommenderar att man tar vara på. Men kom ihåg, spela ansvarsfullt.

Örebro gästar alltså Gefle IF ikväll, och står i hela 1.95 att vinna. Örebro ligger på en tredjeplats i tabellen, och har möjlighet att haka på Malmö i toppen som har en match mer spelad. Beroende på hur det går för Norrköping kan man gå upp jämsides med dem också. Det är alltså ett Örebro som har fyra raka segrar på konstgräs i Allsvenskan, och gjort i snitt 2.75 mål i dessa fyra matcher.

Det kan tyckas imponerande av ett Örebro som normalt är mycket bättre på hösten, och imponerande är det.

Motsatsen till vad Gefle sysslat med den här säsongen är det hur som helst. Gefle har tappat organisationen i försvarsspelet helt, och backlinjen sprang runt som virriga höns mot Malmö senast.

Gefle är helt under isen, med fyra raka förluster. Det kan såklart hända, Gefle förväntas ju befinna sig på den undre halvan av tabellen. Men det som är oroväckande för Gefle är en målskillnad på 3-17 i dessa fyra matcher. Ett snitt på 4.25 insläppta mål per match. Kombinationen med Örebros sylvassa offensiv kan bara sluta på ett sätt.

Spelen blir:

Örebro vinner, till 1.95. Alldeles för högt odds när ett topplag möter nästjumbon, oavsett om man spelar hemma eller borta. Underlaget är ingen fördel för Gefle här, snarare tvärtom i så fall.

Örebro gör Över 1.5 mål. Spelbart till 1.50 enligt mig, men erbjuds kring 1.83 hos bet365.

Örebro gör Över 2.5 mål. Uträkningen nedan talar sitt tydliga språk: ÖSK har nätat 11 gånger i sina fyra senaste matcher på konstgräs. Gefle har släppt in 17 mål i sina senaste (en match på naturgräs). Tillsammans blir det 28 mål, delat på två ger oss 14. Dividerat med fyra matcher får vi ett resultat på 3.5 mål. Att vi med de siffrorna har möjlighet att spela Ö**ver 2.5 mål** (tydlig skillnad) till 3.75 är helt orimligt.

Lycka till med spelandet ikväll!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt