Speltips: Litar på två stabila hemmalag

Säsongen i Europas toppligor närmar sig sitt slut. Maffig slutomgång i Premier League väntar imorgon, och frånvaron av matcher under lördagen gör att jag istället riktar uppmärksamheten mot Allsvenskan och Serie A.

Malmö åkte nyligen på två kallduschar i rad, med förlust i Cupfinalen och derbytorsk mot Helsingborg förra helgen. Nu har man fått en veckas välbehövlig vila inför hemmamötet mot Gefle. Markus Rosenberg, Oscar Lewicki och Rasmus Bengtsson missar samtliga matchen idag på grund av avstängning. Även Jo Inge Berget och Andreas Vindheim saknas på grund av skador, men den trupp Malmö sitter på ska givetvis vara tillräcklig för att städa av ett Gefle som inte haft någon lyckad säsong hittills. Jag tror dock att anfallsspelet kan bli lidande utan nyckelspelarna Berget och Rosenberg, vilket leder oss in på själva spelet.

Att Malmö ska vinna, och att det ska bli under 3.5 mål totalt hittas till odds runt 2.05.

Malmö har fått ordning på sitt försvarsspel efter den tveksamma inledningen i Allsvenskan. I deras sex senaste matcher har det blivit tre mål eller färre.
Gefle då? Ja, man släppte ju in tolv mål på två matcher mot Häcken och Göteborg, men räknar man bort just dessa två har Gefle ett snitt på 1.83 mål i sina matcher.
2-0-förlusten i förra omgången mot Elfsborg var mer lik det Gefle vi känner igen, med ett defensivt grundtänk.

Spelet hittar hem vid vinst för Malmö med 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0. Samtliga känns som gångbara resultat i den här matchen.

Juventus har ju sedan ett par veckor tillbaka säkrat ligatiteln i Italien, men det finns goda anledningar att spela på Juventus ändå. Tränare Allegri uttryckte sin frustration över sitt lags motivation i matchen mot Hellas Verona som man förlorade med 2-1 i söndags, och lär piska på sitt mannskap i den här matchen. Inte minst med tanke på att en cupfinal mot Milan väntar nästa helg. Det är sista matchen för säsongen, och hemmafansen kommer inte nöja sig med något annat än en seger. Sampdoria är redan klara för spel i högsta serien nästa säsong och har inte speciellt mycket att spela för. Jag tror snarare att man pustar ut efter en hektisk säsong.

Spelet blir precis som i Malmös match. "Juventus & Under 3.5 mål" spelas till 2.30.

"Juve" har ett målsnitt på 2.43 den här säsongen. "Samp" ligger något högre med 2.81. God marginal för underspelet alltså, speciellt med tanke på att Sampdoria inte deltagit i en match med fyra mål eller mer på elva omgångar. Juventus har gjort sig kända för sin stabilitet den här säsongen, men tillåts alltså släppa in mål så länge man vinner med 2-1. Det är inte ofta den här kombinationen går att hitta när Juventus spelar, så jag väljer att ta vara på det!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt