Speltips: Assyriskas form håller i sig

Södertäljes Assyriska FF har fört en liten jojo-vistelse i och omkring Superettan ett tag nu, och efter fjolårets fjärdeplats var förhoppningarna på nästa säsong förstås höga. I stället ligger de tvärsist, med tre poäng efter en omgång - och samma tre poäng även efter sju.

Till viss del kanske det kan skyllas på att de främst, med undantag av Frej, mött de lag som ligger på platserna 1, 2, 4, 5, 6, 7, men det ska inte ges för stor betydelse heller. Vill de uppåt måste de ju kunna slå alla lag, eller åtminstone ta poäng av dem.

Nu åker de till tian, Ängelholm, med egne produkten Fredrik Samuelsson som ny tränare sedan ett par dagar efter att Tor-Arne Fredheim lämnat pga de dåliga resultaten. Samuelsson har tidigare varit assisterande ett tag, och om han är tänkt som en permanent lösning återstår att se. Frågan är bara vad han skulle kunna laborera med. Spelsystemet är ganska nytt för i år, men jag tror inte att de skulle vinna så mycket på att gå tillbaka till förra årets 4-3-3.

Ängelholm har andra problem, för övrigt, mycket eftersom de saknar pengar och därmed blev av med en massa spelare. I stället har de lånat in två reservspelare från Malmö FF, där målvakten Azinović får ta en stor roll. Men laget släpper in på tok för många mål, med 0-4 hemma mot Värnamo som den negativa kulmen. Nu har de tre raka förluster mot sämre lag, samtidigt som de slagit några som ligger sämre till.

Någon gång ska trenden vändas, och för Ängelholm är det nog ärligt talat troligare. I fjol slutade det 0-2 efter att Assyriska helt dominerat bollkontrollen, men det har de haft mycket större besvär med i år. Det här är en match som verkligen kan gå precis hur som helst, men vi tycker nog att hemmalaget borde vara lite större favoriter än de är. Rätt många bookmakers ligger runt 2.40-2.45, och det är ett ganska rimligt odds. Pinnacle ger oss hela 2.61 - bara att tacka och ta emot. Något oftare än så ska ändå Ängelholm vinna hemma mot ett problemtyngt Assyriska.

Sugen på att rygga? Skapa konto hos Pinnacle och spela direkt! Du kan också spana in alla andra Superettan-odds på vår odds-sida, eller följa alla våra Superettan-tips.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt