Speltips: Backar tre hemmalag på lördag

Äntligen närmar sig helgen och en kavalkad av fotbollsmatcher. Som jag längtar!

Det har väl inte undgått någon att Leicester har fullbordat succén och säkrat PL-titeln med två omgångar kvar. Det har snackats och skrivits en del om Leicester-spelarnas firande, och att det skulle påverka helgens match. Men för mig är det helt otänkbart att man inte skulle vilja avsluta med en seger hemma och få kröna det med att lyfta bucklan efter matchen. Everton gästar och vill nog helst glömma årets säsong och gå vidare. Sex poäng på de åtta senaste matcherna i Premier League talar sitt tydliga språk.

Jamie Vardy är åter tillgänglig för Leicester, samtidigt som Robert Huth och Danny Drinkwater är avstängda. Två ut, en in i centrallinjen vilket är ett litet orosmoln, tillsammans med tesen om att Leicester skulle vara nöjda nu. Jag väljer att kolla på oddset på hemmalaget istället, som är mycket högre än vad jag förväntade mig. Det blir också sista tillfället den här säsongen att spela på Leicester, som genererat ett riktigt guldregn för den som vågat spela. Den chansen tar jag vara på.

Spelet blir alltså seger för Leicester till oddset 1.90.

Jag litar på att Elfsborg gör sitt på Borås Arena mot ett formsvagt Gefle. 3-0 i senaste hemmamatchen mot Djurgården och en bortaseger på gräs (!) i senaste omgången innebär att Elfsborg lär komma med ett gott självförtroende till matchen i helgen. Gefles tränare Roger Sandberg erkände mer eller mindre efter matchen mot Göteborg att hans lag inte kan hantera motgångar. Inga ypperliga förutsättningar alltså med tolv insläppta på de två senaste.

Att Elfsborg ska vinna med två mål eller mer känns väldigt sannolikt och erbjuds till odds runt 1.90.

I Superettan trummar Halmstad på. Jag tror starkt på uppflyttning för Halläningarna i år. På lördag gästar ett risigt Degerfors som inte hittat rätt i upptakten av säsongen. Efter fem omgångar ligger Degerfors sist i serien med två ynka poäng. Det bör bli en enkel munsbit för Halmstad, som vunnit sina hemmamatcher hittills med 3-0 och 2-0. Defensivt har man sett riktigt stabila ut, vilket ger mig en känsla av trygghet vid handikappspel.

Asian Handicap -1.5 för Halmstad står i 2.30. Mycket generöst.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt