Speltips: Överodds på Monaco

I sista omgången före landslagsuppehållet blev Monaco det blott andra laget att besegra PSG i år. Orsaken är förstås delvis att Monaco försöker skaffa sig en ledning i kampen om Champions-platser - men också delvis att PSG vann ligan med massor av matcher tillgodo.

Oavsett vilket är det ändå ett imponerande resultat, och något som understryker Monacos säsong: den har varit jämn, stabil, och pålitlig. Senast de förlorade var den 30 januari. Senast innan dess den 8 november. Och innan dess den 20 september. Så att de skulle få stryk hemma av Bordeaux, som faktiskt är laget som slog dem i den där novembermatchen, är föga troligt.

Bordeauxs senvinterform är inte alls lika bra heller. Sedan februari startade har laget spelat åtta ligamatcher och bara vunnit en, med fyra förluster. Under tidsperioden har de mött mestadels lag på undre halvan av tabellen dessutom.

Om vi kollar på hemma/borta-statistiken så tog det ett tag för Monaco att hitta fram, men nu tycks de ha gjort det. Oavgjort senast, visserligen, men fyra raka vinster innan dess och stabila 7-6-2 totalt. Vi får vända på de siffrorna för att få Bordeauxs bortafacit: 2-6-7, och vinsterna har kommit mot bottenlag. 33 insläppta mål är näst sämst i ligan på bortaplan, och de har släppt in 8 mål på de senaste två matcherna - mot Reims och Toulouse dessutom, som båda högst realistiskt kan komma att flyttas ned.

Båda lagen saknar spelare, men Bordeaux saknar fler och viktigare än Monaco. Viss tvekan på om Carvalho spelar för hemmaförsvaret, men om inte så har inte Bordeaux något anfall just nu att komma med över huvud taget.

Oddset på hemmaseger är hela 1.88 på Unibet, vansinnigt högt och det skulle inte förvåna mig alls om det skulle sänkas kraftigt. Det är en av de grövsta felvärderingarna hittills i år. Bordeaux ska vara mycket glada om de klarar av att ta en poäng, särskilt som de i praktiken inte har så mycket att spela för, och de gör det knappast i närheten av 47 % av gångerna.

Sugen på att rygga? Skapa konto hos Unibet och spela direkt! Du kan också spana in alla andra Ligue 1-odds på vår odds-sida, eller följa alla våra Ligue 1-tips.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt