Star icon
9.20

Unibet

200% upp till 1000 kr
Unibet

Unibet är Sveriges bästa spelbolag när det kommer till spel på sport och erbjuder konkurrenskraftiga odds på över hundratusentals matcher och live-händelser per år. Spelsajten i sig är trots det enorma utbudet enkel att överblicka och extremt lättnavigerad.

Med en dedikerad mobilapp för både iOS och Android har du alltid de bästa oddsen tillgängliga direkt i din mobiltelefon eller surfplatta. Oddsbonusen på Unibet är klart godkänd men de riktiga musklerna på den fronten visar Unibet genom ett stadigt flöde av generösa oddskampanjer. Riskfria spel, försäkring på utvalda marknader och en uppsjö andra bonusvarianter är vardag hos Unibet, och kanske även för dig - om du bestämmer dig för att göra detta utmärkta spelbolag till ditt.


Exklusiva bonusar från Unibet
Första insättningen
200% upp till 1000 kr
Unibet

200% upp till 1000 kr

Star icon
9.20
Unibet

Oddsbonus

Då Unibet arbetar med ett så pass brett bonusutbud är det svårt att ange några generella regler, men de är alltid noggrant angivna när du accepterar en bonus och från din sida ”Mitt Unibetkonto” där du hittar all information om tillgängliga och aktiva bonusar.

Men om vi tar välkomstbonusen till nya spelare så ger den dig tredubbla pengar på insättningar upp till femhundra (500) kronor. I sammanhanget uttrycks detta som en 200 % matchningsbonus vilket på ren svenska betyder att ditt insatta belopp matchas av Unibet med den angivna procentsatsen. Sätter du in femhundra kronor skjuter alltså Unibet till en tusenlapp och du har femtonhundra (1500) kronor att spela för.

Oddsbonusar delas upp i tre olika saldon: Mina tillförda pengar, Unibet bonuspengar, och Mitt Unibet-saldo. Om vi tar välkomstbonusen så kommer ditt saldo att se ut på följande vis; dina tillförda pengar: 500 kr, Unibet bonuspengar: 1000 kr, och ditt Unibet-saldo: 0 kr. Det är bara Unibet-saldot som det går att göra uttag ifrån. För att förvandla de andra saldona till ”riktiga” pengar behöver du först omsätta dem i valfria spel men vanligtvis på matcher med odds över 1,40. När du omsatt de sammanlagda beloppen från tillförda pengar och bonuspengar enligt bonusens angivna antal gånger (vanligtvis 5ggr för oddsspel) förs allt över till ditt Unibet-saldo och är redo för uttag. Det kan låta krångligt i teorin men från din sida med aktiva bonusar är förloppet enkelt att följa.

Utöver välkomstbonusen hittar du exempelvis riskfria spel på utvalda matcher och bonusar för att värva vänner. Det är en inte ovanligt att kampanjsidan, som du hittar under fliken ”Erbjudanden” upp till höger på sajten, innehåller ett tiotal olika bonusvarianter med utförliga regler och villkor. Det är däremot alldeles för mycket för att vi ska kunna gå in mer på detalj i det i vår recension. Men en sak ska sägas att det är ett fantastiskt utbud av oddsbonusar.

Odds

Det svenska spelbolaget Unibet erbjuder varje år odds på mer än 250 000 olika evenemang och matcher. Fotboll dominerar men bredden är imponerande med allt från segling till snooker, och även mindre sportrelaterade händelser som att Kanye West skulle bli USAs president 2020 (126 gånger pengarna). Allt är föredömligt sorterat i sporter, länder, cupper och divisioner för en oslagbar överblick. Det finns givetvis även en riktigt rapp sökfunktion för snabb åtkomst till ditt nästa spel.

Möjligheterna till kombinationsspel och system är näst intill oändliga men sköts helt per automatik. Du letar upp din match och klickar på det resultat du tror på och match inklusive aktuellt odds läggs till på din kupong. Att kombinera rena resultat med till exempel halvtidsresultat eller spel på vem som gör första målet är precis lika enkelt och möjligheterna är i praktiken näst intill oändliga. När du sedan känner dig redo anger du hur du vill lägga upp din kupong i antalet dubblar, tripplar, etcetera och hur mycket du vill satsa. På ögonblicket ser du din totala insats och potentiella vinst. Känns dessa siffror OK klickar du på lägg spel och du är klar. Från din kontosida hittar du sedan alla dina aktuella matcher och eventuella resultat av färdigspelade matcher samt länkar till aktuella live-sändningar. De har även sprängt in möjligheten att spela live-roulette i miniversion under tiden du letar efter nästa kanonodds eller bara följer utvecklingen i någon match via Unibet-TV.

Liveodds

Varje år finns det möjlighet att spela på mer än 65 000 olika händelser inuti olika sorters matcher. Även här är utbudet störst på fotboll men i princip alla slags större pågående sportevenemang finns representerade även under live-avdelningen. Det kan röra sig om allt från vem som får nästa hörna till målgörare eller rena resultatspel som läggs efter ordinarie odds spelstopp. Informationen om aktuella matcher kan följas i realtid från sajten och spelen läggas med ett enkelt klick. Live-odds föredrar däremot de flesta att spela från sin mobil eller surfplatta och det går givetvis via Unibets eminenta mobilapp.

Action Betting

Den största nyheten som lanserades så sent som vintern 2015 är så kallad Action Betting. Det är en helt ny och extremt fartfylld spelform som spelas på utvalda matcher inom live-betting-segmentet. Inne i matchen du följer dyker spelbara händelser upp och du har sedan en kort tid på dig att ta ditt beslut och lägga ditt spel, till förinställd insats. Det kan till exempel precis blåsts för frispark i fotbollsmatchen och nu blinkar oddsen för att det blir mål eller inte upp på skärmen och du har en kort stund på dig att göra ditt val. Då det här är en relativt ny spelform är det i dagsläget relativt oklart hur många sådana här händelser som dyker upp per match men det har definitivt en enorm potential om Unibet lyckas sköta det här på rätt sätt. Det brukar de göra, annars hade de inte haft mer än tio miljoner registrerade kunder.

Support

Med den kanske mest genomarbetade hjälpsektionen i branschen finner du utförliga instruktioner och råd angående det mest som rör ditt spelande. Allt är snyggt strukturerat, väl beskrivet och pedagogiskt. Från kontaktsidan hittar du telefonnummer, e-postadresser och en live-chatt som är öppen dygnet runt. Måndag till söndag mellan klockan åtta på morgonen svensk tid fram till midnatt finns svenska operatörer tillgängliga att hjälpa dig med stort och smått. Live-chatt har utökade öppettider och finns till hands ända fram till klockan 02:00. Telefonnumret är ett gratisnummer av 020-typ. När den svenskspråkiga personalen är ledig kan går det fortfarande bra att maila eller chatta men då på engelska. Från ”Kontakta oss” sidan ser du även den genomsnittliga svarstiden som i skrivande stund låg på 35 sekunder för live-chatten, 20 sekunder via telefon och lite drygt två timmar för mail.

Cashier

För att finansiera ditt nästa spel har du en uppsjö av alternativ att välja mellan, men några metoder är bättre än andra. För att slippa avgifter ska du antingen föra över pengar med Skrill eller Neteller. Av någon anledning tas det ut en avgift på insättningar via internetbank men inte om du skulle fysiskt besöka din bank och göra en överföring vilket känns aningen underligt. Vid internetbanköverföringar med Trustly eller Instantbank ligger avgiften på 2 % av ditt insatta belopp. Visa och MasterCard är även de avgiftsbelagda men aningen höger och du tvingas hosta upp 2,5 %. Det sämsta alternativet är det förbetalda kortet paysafecard som kostar dig 3 % av ditt insatta belopp. Alla metoder garanterar dig pengarna inom tio minuter förutom den fysiska banköverföringen som kan ta allt mellan två till fem bankdagar.

Tyvärr är det inte möjligt att göra uttag till alla metoder som du kan göra insättningar med. Alla uttagsmetoder är däremot avgiftsfria vilket är ett stort plus. Att betala ut pengar till ditt VISA-kort är kanske allra smidigast då det dels sker direkt efter att det blivit godkänt av Unibets betalteam, men också att taket ligger på hela 900 000 kronor. Inga andra kort stöds dessvärre. Uttag till webbplånböckerna Skrill och Neteller sker inom 48 timmar men taket ligger på 15 000 kronor per uttag. För riktigt stora uttag (här finns inget tak) kan du begära att de sätter in pengar på ditt bankkonto men då tar det mellan tre till tio dagar.

Mobil

Med nedladdningsbara appar för såväl Apples iOS och Googles Android kan du komma åt världens bästa odds även i din mobil eller surfplatta. Du kan streama över 10 000 matcher varje år direkt i din mobil eller surfplatta och det går givetvis att lägga live-spel från appen. Det går även att få relevanta notiser om spel du lagt eller matcher du är intresserad av så att du inte missar något som hänt eller är på gång. Det är en riktigt bra app och du hittar den enkelt genom att surfa in på deras ordinarie hemsida. Väl där får du frågan om du vill omdirigeras till nedladdningssajten eller så letar du upp avdelningen som heter ”Appar” och följer instruktionerna därifrån. För Android finns inte appen tillgänglig i Play Store utan måste laddas ner manuellt men har du en iPhone eller iPad kan du hitta programmet i AppStore. Vi rekommenderar däremot att du skapar ett konto via datorn då det är smidigare, men det är såklart helt upp till dig.

Första insättningen
Bonus
200% upp till 1000 kr
Kod
ingen kod
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord