Dagens matcher och odds

Senaste speltipset


Speltips: Milan - Liverpool: Stelt och snålt på San Siro
Christoffer Segerhjelm
Christoffer Segerhjelm

Speltips: Milan - Liverpool: Stelt och snålt på San Siro

Vi är framme vid sista omgången i gruppspelet av Champions League. Grupp B är en av de gru... Läs merVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
1000 kr riskfritt spel
9.2
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se
100% riskfritt upp till 500 kr
9.2
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
8.9
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
100% upp till 2500 kr
9.3
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Vilka spelbolag har bäst fotboll odds?

Fotboll är den största oddsmarknaden i världen och bolagen har väldigt bra koll på sina odds – i alla fall när det handlar om de större ligorna. Att säga rent generellt vilket spelbolag som är bäst på fotboll är tyvärr svårt och bolagen ligger i regel ganska tätt vad gäller nivån på sina respektive fotbollsodds, men att sporten är så populär innebär att det är inom just fotboll spelbolag försöker sticka ut och justera specifika odds i hopp om att dra till sig nya spelare. Under stora mästerskap, spännande derbyn och i internationella cuper ser bolagen ofta en chans att visa upp sig, och det är inte ovanligt att de tar en lite sämre marginal för att locka spelare som kanske vanligtvis inte spelar på fotboll.

Var du hittar de bästa oddsen för fotboll varierar från dag till dag, men trots att det inte finns ett svar helt hugget i sten på frågan vem som är bäst på fotbollsodds så finns det vissa framträdande mönster.

Odds på marknader som involverar engelska lag är logiskt ofta bäst hos engelska stornamn som bet365 och Betfair. Svensk fotboll är ofta bäst på svenska spelbolag som Unibet och NordicBet. Uppstickare som Coolbet har valt att istället för att specialisera sig på ett specifikt land eller liga valt att kliva fram vid mer namnkunniga matcher och ligor - oavsett från vilka länder lagen hör hemma - som ett sätt att exponeras där många ögon för tillfället riktas.

Vidare finns det som bekant flera spelbolag som aktiv involverat sig både i ligor och lag. För att nämna ett par engelska bolag som innehar svensk spellicens har vi exempelvis bet365 som stöttar Stoke, och Betway sponsrar sedan ett par år tillbaka West Ham. Ser vi till Sverige är det klart att Unibet från första januari 2020 blir huvudsponsor av Allsvenskan och Superettan. Spelbolag vill såklart göra sitt bästa för att hålla fansen på sin sida och det är inte ovanligt att oddsen ligger lite högre på matcher hos spelbolag där det finns en sponsorkoppling, men det är ingen garanti. Om Unibet väljer att rakt över erbjuda bäst odds på Allsvenskan återstår att se, men de lär försöka göra det mesta av sitt sponsorskap och det borde rimligtvis innebära förbättrade oddsnivåer.

Bästa spelbolag för fotboll odds?

Spelbolagen ligger ofta väldigt tätt vad gäller nivån på sina fotbollsodds och att leta efter det spelbolag med störst utbud på fotboll är för många viktigare än att alltid få ett marginellt högre odds. Det följer givetvis att om du är det enda spelbolag som erbjuder ett odds så är du per automatik också bäst. De flesta bolag erbjuder dock spel på de flesta matcher, men det är djupare ner i oddsmarknaderna på respektive möte som guldkornen gömmer sig.

De bästa bettingsidorna tittar gärna på varandra och ibland väljer de att utmana sina konkurrenter, men det handlar oftast om att sänka ett fotbollsodds på bekostnad av ett annat. Istället för att tampas om bästa oddset för hemmavinst kan de fläska på vad gäller en bortavinst. Istället för att skruva upp vinnaroddset väljer de kanske att konkurrera med de asiatiska handikapp-oddsen, dubbelchansen eller kanske ett udda specialspel. Testa att slå över till en annan oddstyp ovan i vår oddsjämförelse för fotboll och se att det allt som oftast är ett annat bolag som grönmarkeras i jämförelsematrisen. Detta leder till ett annat konkret odds tips som kan vara en väg till bättre fotbollsodds:

få högre fotbollsodds genom kombinera andra marknader med klassiska 1X2-spel

Att få bättre odds på fotboll innebär inte nödvändigtvis att helt frångå det klassiska vinnarspelet, men att istället hitta komplement till det för att höja oddsen. Med hjälp av multiplikatorn som ges vid kombinationsspel kan du bygga en kupong med rejält förhöjda odds. Spela vinnare OCH att laget håller nollan, att laget får fler gula kort, får fler hörnor, inkast – det finns näst intill oändliga möjligheter att öka vinstpotentialen och dina fotbollsodds men det kräver att du är påläst, påhittig och villig att ta en större risk.

Jämför alltid fotbollsodds med odds tips från våra rekare

Vi hoppas att du åtminstone blivit lite klokare efter att ha läst detta, även om det summa summarum är svårt att säga att just ”det här” och ”det här” spelbolaget har bäst odds på fotboll. Om så var fallet hade inte vår oddsjämförelse för fotboll varit särskilt användbar.

Det enda sättet att hitta spelbolaget med bäst fotbollsodds är helt enkelt att alltid se till att jämföra spelbolagens odds innan du lägger ditt spel!

Våga ta hjälp och inspireras! Här på 1x2.se kryllar det av experter på just fotbollsodds och våra fotbollsrekare finns här med den enda uppgiften att hjälpa dig hitta vägen till bättre spel. Med hjälp av experternas spelböcker och bloggar får ni direktaccess till väl analyserade fotboll speltips och rekar. Ta hjälp av vår oddsjämförelse fotboll!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord