Dagens matcher och odds

Senaste speltipset


Speltips: Danmark vs Sverige - Kan vi ta oss an Danmark med en dansk förbundskapten?
David "Davvecohen"
David "Davvecohen"

Speltips: Danmark vs Sverige - Kan vi ta oss an Danmark med en dansk förbundskapten?

Kan JDT sätta tonen ytterligare på detta nya landslag? Läs merVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Hitta spelbolag med bäst fotboll odds

Fotboll är den största oddsmarknaden i världen och bolagen har väldigt bra koll på sina odds – i alla fall när det handlar om de större ligorna.

Att säga rent generellt vilket spelbolag som är bäst på fotboll är tyvärr svårt och bolagen ligger i regel ganska tätt vad gäller nivån på sina respektive fotbollsodds, men att sporten är så populär innebär att det är inom just fotboll spelbolag försöker sticka ut och justera specifika odds i hopp om att dra till sig nya spelare.

Under stora mästerskap, spännande derbyn och i internationella cuper ser bolagen ofta en chans att visa upp sig, och det är inte ovanligt att de tar en lite sämre marginal för att locka nya spelare. Detta är så klart något som erfarna bettare drar nytta av.

Var du hittar de bästa oddsen för fotboll varierar från dag till dag, men trots att det inte finns ett svar helt hugget i sten på frågan vem som är bäst på fotbollsodds så finns det vissa framträdande mönster.

⚽ Vilka spelbolag är bra på fotboll?

Rent generellt så är spelbolag med Kambi starka på fotboll. De stora engelska namnen (bet365, Betfair, William Hill) är bra på sina lokala ligor.

📈 Vilket spelbolag har bäst fotbollsodds?

Fotboll är den mest populära sporten att betta på och det betyder att spelbolagen hela tiden försöker överträffa varandra. Det resulterar i att det sällan är ett och samma bolag som erbjuder bäst fotbollsodds. Man måste jämföra inför varje match och vara villig att hoppa mellan bolagen.

📝 Hur hittar jag bäst odds på fotboll?

Vår oddsjämförelse är en bra utgånspunkt. Notera att det även går att jämföra andra odds än 1-X-2-marknaden, vi erbjuder även spelbolagens Över/Under-spel och handikapp-marknader.

Fotbollsodds med geografiska och ekonomiska kopplingar

Odds på marknader som involverar engelska lag är logiskt ofta bäst hos engelska stornamn som bet365 och Betfair. Svensk fotboll är ofta bäst på svenska spelbolag som Unibet och NordicBet. Uppstickare som Coolbet har valt att istället för att specialisera sig på ett specifikt land eller liga valt att kliva fram vid mer namnkunniga matcher och ligor - oavsett från vilka länder lagen hör hemma - som ett sätt att exponeras där många ögon för tillfället riktas.

Vidare finns det som bekant flera spelbolag som aktiv involverat sig både i ligor och lag. För att nämna ett par engelska bolag som innehar svensk spellicens har vi exempelvis bet365 som stöttar Stoke, och Betway sponsrar sedan ett par år tillbaka West Ham.

Ser vi till Sverige är Unibet sedan första januari 2020 huvudsponsor av Allsvenskan och Superettan. Spelbolag vill såklart göra sitt bästa för att hålla fansen på sin sida och det är inte ovanligt att oddsen ligger lite högre på matcher hos spelbolag där det finns en sponsorkoppling, men det är ingen garanti. Unibet erbjuder inte alltid bäst odds på Allsvenskan men de håller hög lägstanivå för att göra det mesta av sitt sponsorskap.

Bästa svenska spelbolagen för fotboll

Spelbolagen ligger ofta väldigt tätt vad gäller nivån på sina fotbollsodds och att leta efter det spelbolag med störst utbud på fotboll är för många viktigare än att alltid få ett marginellt högre odds. Det följer givetvis att om du är det enda spelbolag som erbjuder ett odds så är du per automatik också bäst. De flesta bolag erbjuder dock spel på de flesta matcher, men det är djupare ner i oddsmarknaderna på respektive möte som guldkornen gömmer sig.

De bästa bettingsidorna tittar gärna på varandra och ibland väljer de att utmana sina konkurrenter, men det handlar oftast om att sänka ett fotbollsodds på bekostnad av ett annat. Istället för att tampas om bästa oddset för hemmavinst kan de fläska på vad gäller en bortavinst. Istället för att skruva upp vinnaroddset väljer de kanske att konkurrera med de asiatiska handikapp-oddsen, dubbelchansen eller kanske ett udda specialspel.

Testa att slå över till en annan oddstyp ovan i vår oddsjämförelse för fotboll och se att det allt som oftast är ett annat bolag som grönmarkeras i jämförelsematrisen. Detta leder till ett annat konkret odds tips som kan vara en väg till bättre fotbollsodds:

få högre fotbollsodds genom kombinera andra marknader med klassiska 1X2-spel

Att få bättre odds på fotboll innebär inte nödvändigtvis att helt frångå det klassiska vinnarspelet, men att istället hitta komplement till det för att höja oddsen. Med hjälp av multiplikatorn som ges vid kombinationsspel kan du bygga en kupong med rejält förhöjda odds. Spela vinnare OCH att laget håller nollan, att laget får fler gula kort, får fler hörnor, inkast – det finns näst intill oändliga möjligheter att öka vinstpotentialen och dina fotbollsodds men det kräver att du är påläst, påhittig och villig att ta en större risk.

Jämför alltid fotbollsodds med odds tips från våra rekare

Vi hoppas att du åtminstone blivit lite klokare efter att ha läst detta, även om det summa summarum är svårt att säga att just det här och det där spelbolaget har bäst odds på fotboll. Om så var fallet hade inte vår oddsjämförelse för fotboll varit särskilt användbar.

Det enda sättet att hitta spelbolaget med bäst fotbollsodds är helt enkelt att alltid se till att jämföra spelbolagens odds innan du lägger ditt spel.

Våga ta hjälp och inspireras! Här på 1x2.se kryllar det av experter på just fotbollsodds och våra fotbollsrekare finns här med den enda uppgiften att hjälpa dig hitta vägen till bättre spel. Med hjälp av experternas spelböcker och bloggar får ni direktaccess till väl analyserade fotboll speltips och rekar. Ta hjälp av vår oddsjämförelse fotboll!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.