Bettingsidor med Kambi

Kambi är en svensk odds- och sportsbook-leverantör och har därför stor närvaro på den svenska spelmarknaden. Nedan listar vi alla bettingsidor med odds från Kambi.

Åldersgräns 18 år. Särskilda villkor tillämpas för bonusar.

Kambi spelbolag

Kambis första kund utanför Unibet var åländska PAF (2011) som än idag använder sig av deras sportsbook och odds. Det anrika spelbolaget följdes 2013 av en internationell gigant vid namn 888. Framtiden med 888 är dock aningen osäker då moderbolaget 888 Holdings köpte en irländsk bookmaker vid namn BetBright 2019 vars sportsbook-teknik man var ute efter snarare än varumärket.

Idag satsar man, likt de flesta andra spelbolag, stenhårt på USA och det var faktiskt i Kambis system det första lagliga spelet lades efter att bettingförbudet hävdes i USA 2018 – detta i New Jersey som var först bland delstaterna att öppna upp.

Utöver de namn du hittar i listan ovan så kan även ATG nämnas som en viktig svensk kund. Kambi har licens att erbjuda spel på sport på de flesta reglerade marknader i världen.

🧐 Vem äger Kambi sportsbook?

Vad som idag är Kambi började inom Unibet men blev 2010 ett dotterbolag, och senare (2014) ett "eget" publikt bolag. Det handlas på Stockholmsbörsen under tickern KAMBI för den som vill bli delägare eller är nyfiken på hur det går rent ekonomiskt.

⚖️ Har alla spelbolag med Kambi samma odds?

Nej, bara för att man använder samma leverantör och sportsbook så betyder inte det per automatik att man använder identiska odds. Varje spelbolag kan själv skruva på marginalerna för enskilda event men också enskilda sporter/divisioner/ligor.

Med det sagt så vågar spelbolag sällan göra några stora förändringar på marknader där man har dålig kännedom och istället förlitar de sig på det odds som Kambi satt.

🥇 Vilket spelbolag med Kambi är bäst?

Det beror på din personliga smak. Skillnaden mellan spelbolag som använder Kambi är ganska hårfin, i alla fall om man jämför sportprodukten. Tittar man utifrån andra spelsegment kan vi säga följande:

  • Unibet är ett kanonalternativ för de flesta
  • LeoVegas är ett utmärkt alternativ för casinoentusiaster
  • 888 är svårslaget för den som även vill spela lite poker

Fördelar och nackdelar med Kambis odds och klient

Kambi är kända för att erbjuda en enorm mängd marknader och sporter. Man är särskilt bra på fotboll i alla dess former.

Kambi får dock ofta kritik från ”bra spelare” som blivit hårt limiterade när de börjar vinna för mycket. Det är inget som kommer påverka gemene man men om du spelar för lite större summor kommer du förmodligen snappas upp av Kambis algoritmer.

Funktioner i Kambi sportsbook
  • Cashout (inkl. delvis) - god tillgänglighet, inte bara på stormöten.
  • Spelbyggare - avancerad med upp till 12 val och en mängd marknader tillgängliga.
  • Livebetting - väldigt stort utbud, särskilt bra på tennis.
  • Livestreaming - uppemot 60000 events per år, likt konkurrenter med lågprofils-events.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.