Speltips: Sätt upp lunchnotan på Bahrain!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Analysen och spelet på Nordkorea satt klockrent. Även matchbilden blev som jag trodde, dvs. nordkoreanerna hade full kontroll medan Malaysia hade egentligen inte en enda målchans sett över 90 minuter.

Resterande matcherna i AFC-cup omgången spelas imorgon tisdag och jag tycker mig ha funnit ett par intressanta matcher varav en ska jag försöka redogöra i skrift medan övriga finner ni i spelboken hos 1x2.se.

Singapore-Bahrain blir ”huvudspelet” medan övriga spel får nöja sig med att endast finnas i spelbok. På tio senaste spelen så har vi raden 7w-1L-1push och Australien levande(se blogginlägg från helgen). Hoppas på fortsatt god lycka då dessa 10 kom efter sex raka förlustspel! Håller tummarna för att inte behöva upprepa den förlustraden igen.

Bahrain hade gruppsegern i egna händer fram till bortamatchen mot

Taiwan(Chinese Taipei) men lyckades med bedriften att förlora trots massivt spelövertag. Därmed bjöd man in taiwaneserna till kampen om kvalplatserna. Bahrain är bästa laget i gruppen och kan vid seger mot Singapore (gruppens sämsta lag) mer eller mindre säkra avancemanget som man borde haft redan under förra omgången. Bahrain träningsmatchade mot Hongkong förra veckan och vann den med 2-0. Hongkong är ett lag som är lik Singapore på många sätt och det vinsten ger bra fingervisning om hur morgondagens match kan se ut/sluta. Visserligen slutade första mötet lagen emellan 0-0 men då var Bahrain ett mycket sämre lag med diverse olika interna problem och trots det så ägde man matchen utan att kunna göra mål.

Singapore då? Ett uselt lag som har mycket dålig form och inte vunnit på mycket länge. Man har dystert form med tre raka förluster och endast tre oavgjorda på sina åtta senaste.

Utifrån lagens form, tabellplacering och grundkapacitet kan jag inte se hur Bahrain ska tappa poäng i matchen.

 

Spel i matchen: Bahrain -0,5 @ 1.67 hos Pinnacle (lägsta spelbara 1.60)

Den som vill ha högre odds kan plocka -0,75

Abays blogg

Abay

Abay brinner för asiatisk idrott med fotboll som huvudintresse. Vid mästerskap (även vissa andra turneringar) är både volleyboll, basket och handboll av intresse också. Även "bonnboll" är del av Abays områden då han varit aktiv där inom olika roller. Vill ni prata udda idrotter och mindre kända ligor så är Abay rätt person att prata med!

Sveriges bästa

Kända profiler