Systemförslag: Powerplay 4/10 - Från Skåne till Villach!

Power Play promo
Champions Hockey Leagues gruppspel går in i sitt slutskede då den näst sista gruppspelsomgången spelas under tisdagen och onsdagen. På powerplay har vi sju matcher från Europas hörn att sätta tänderna i - men först: en HockeyAllsvensk toppmatch!

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Kristianstads IK Djurgårdens IF
1. Kristianstads IK - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi inleder i HockeyAllsvenskan där vi enbart har en match på tisdagens program och det är Kristianstad som hemma i Skåne tar emot Djurgården. När lagen möttes för en knapp vecka sedan, på Hovet, var det Kristianstad som avgick med segern efter 4-2. Det topptippade Djurgården jagar här revansch och kommer från en stark seger i rivalmötet med Södertälje där det blev 4-1 för Joakim Fagervalls manskap. Kristianstad är dock ingen lätt nöt att knäcka då Mikael Gaths grönklädda gäng hittills tagit full pott med nio av nio poäng. På med hela säkerhetsbältet!

Rögle BK ZSC Lions Zurich
2. Rögle BK - ZSC Lions Zurich Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Vi håller oss kvar i Skåne, men förflyttar oss till Ängelholm och till Champions Hockey League där Rögle tar emot Zürich. De båda lagen har redan säkrat avancemanget, och tampas här om förstaplatsen vilket innebär enklare lottning i den kommande åttondelsfinalen. Rögle har inte imponerat under säsongsinledningen och har enbart en trepoängare på sitt konto efter fem spelade matcher och har inte fått fart på offensiven på samma vis som förra säsongen. Gästerna från Schweiz kommer hit i klart bättre slag med fyra raka segrar i ryggen och med flera stjärnspelare i toppform. Tvåan är en fräck men inte alls osannolik spik!

Aalborg Pirates Luleå HF
3. Aalborg Pirates - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Till Danmark och Aalborg där Luleå är på besök. Ett Luleå som redan säkrat förstaplatsen i gruppen gästar ett Pirates som fortsatt kan nå andraplatsen dit man har tre poäng upp. Då gäller det att man både besegrar Luleå i de två återstående matcherna samtidigt som resultaten på annat håll går danskarnas väg. I ligaspelet har hemmalaget vunnit fyra av sju matcher och placerar sig som tvåa medan Luleå hemma i SHL enbart vunnit två av fem och hittas som trea från slutet. Det svenska folket streckar tvåan hårt här, men ett Aalborg som har mer att spela för ska inte räknas bort då Luleå bör prioritera SHL. Alla tecken och jobba in danskarna!

Belfast Giants Skellefteå AIK
4. Belfast Giants - Skellefteå AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I Nordirlands huvudstad är Skellefteå på besök för att knipa en av två slutspelsplatser. Man möter Belfast i de två avslutande matcherna och således ser det ljust ut för Robert Ohlssons manskap då Belfast i CHL haft det tufft och förlorat tre av fyra matcher och med relativt stora siffror. Dessutom ser Skellefteå för dagen riktigt starka ut och har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Att man vinner här är troligt, och det svenska folket har streckat gästerna till nästan 90 %. Den givna tvåan bör garderas i jakt på större stålar.

Grenoble Bruleurs de Loups Frölunda HC
5. Grenoble Bruleurs de Loups - Frölunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Frankrike är nästa anhalt för kvällens CHL och det är återigen med svensk inblandning i form av Frölunda som toppar grupp G och här tar sig an det avsågade Grenoble. Frölunda som hemma i SHL har blandat och gett, och kommer hit med två raka förluster i ryggen, är desto stabilare i CHL-sammanhang där man under hösten vunnit tre av fyra matcher. Grenoble har förvisso gått starkt i den inhemska Ligue Magnus, men med tanke på att man är rejält avsågat, utan chans på avancemang samt är klart svagare på pappret gentemot gästerna är tvåan mycket trolig.

Mikkelin Jukurit HC Sparta Prag
6. Mikkelin Jukurit - HC Sparta Prag Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Bakom tabelltoppande Luleå slåss Jukurit och Sparta Prag om andraplatsen och en plats i åttondelsfinal. Bäst utgångsläge har inför dagen Jukurit, som inkasserat tre poäng mer än tjeckerna. Här är det finländarna som också bär favoritskapet, men jag tycker att Pavel Pateras tjeckiska manskap inte ska räknas bort här. Laget från den tjeckiska huvudstaden har tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna och har hugg på topplaceringarna i den inhemska ligan medan Jukurit går desto svagare och hittas långt ned i den finska ligatabellen. Att gästerna tar med sig minst en poäng från Ikioma Areena tycker jag det finns goda möjligheter till och att inleda från höger föredras!

HC Davos HC Ocelari Trinec
7. HC Davos - HC Ocelari Trinec Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Tillsammans med Skellefteå är det Davos och Trinec som gör upp om en plats bland de två bästa i grupp H och i afton drabbar det schweiziska och det tjeckiska laget samman i Eisstadion i Davos. Det är ett formtoppat hemmalag som har fyra raka segrar i ryggen inför kvällens batalj och har på hemmaplan vunnit de tre senaste matcherna med 7-0, 5-3 och 5-1. De tjeckiska mästarna har å sin sida inlett sin ligasäsong riktigt svajigt med fem förluster på de sju inledande matcherna och en placering långt ned i tabellen. Klar fördel hemmalaget. Etta!

EC Villacher SV Straubing Tigers
8. EC Villacher SV - Straubing Tigers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Sist ut på kupongen har vi en batalj från Österrike där Villach gästas av tyska Straubing Tigers. Straubing placerar sig som tvåa i gruppen, sex poäng före Villach och det räcker således med en ynka poäng totalt på de två kommande matcherna lagen mötes för att det ska bli tyskt avancemang. Säkrar man avancemanget redan ikväll tro? Båda lagen har inlett sitt inhemska ligaspel svagt och båda lagen hittas relativt långt ned i sina respektive ligatabeller. Gästerna bär favoritskapet, men är också svaga i bortaspelet medan enbart en seger av fyra möjliga på resande fot. Rulla ut heltäckningsmattan.


Kupongens kassaskåp: Davos

Christian Wohlwends blågula manskap har inlett säsongen i den schweiziska ligan starkt då man placerar sig som trea och kommer till denna match med fyra raka segrar i bagaget och ett starkt hemmaspel. Desto sämre ser det ut för gästande Trinec som förlorat fem av sju matcher i det inhemska ligaspelet. Samtliga tre poäng till hemmalaget i Eisstadion!

Dagens rensare: Aalborg Pirates

Luleå har inlett SHL-säsongen svagt men har samtidigt säkrat gruppsegern i CHL. Inte osannolikt att fokus för norrlänningarna ligger längre fram i veckan där viktiga SHL-matcher väntar. Samtidigt är inte de danska piraterna helt avsågade, utan har chans på avancemang med krav på seger såväl ikväll som näste vecka. Bra skrällchans för Garth Murrays pirater!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 243 rader:

1
1
X
2
2
2
3
1
X
2
4
1
X
2
5
2
6
1
X
2
7
1
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.