Systemförslag: Powerplay 3/6

Power Play promo
Ett härligt torsdags-PP väntar där vi inleder med kvartsfinalerna i Hockey-VM och följer upp med intressanta och viktiga fighter i Stanley Cup-slutspelet.Notera det tidiga spelstoppet 15:14.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Schweiz Tyskland
1. Schweiz - Tyskland Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Vi inleder med de fyra kvartsfinaler vi har framför oss i VM-turneringen i Riga. Schweiz mot Tyskland drar igång vid kvart över tre på eftermiddagen, och det är schweizarna som rättmätigt bär favoritskapet. Presterat bra i gruppspelet, där man slutade tvåa bakom Ryssland samt endast förlorade mot Ryssland och Tre Kronor, och dessutom var ett av de klart målgladaste lagen i gruppspelet. Tyskland å sin sida inledde turneringen starkt med tre segrar mot Italien, Norge och Kanada innan man förlorade mot Kazakhstan, Finland och USA. Vann till sist måstematchen mot Lettland och tog sig till kvartsfinal, men tycker att man överlag inte imponerat i turneringen och kommer med stor sannolikhet att få det tufft här mot ett starkt Schweiz. Etta!

USA Slovakien
2. USA - Slovakien Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

USA vann Grupp B där man, tillsammans med Finland, var det klart starkaste laget. Endast Finland man föll mot i gruppspelet, i inledningsmatchen, och kommer således till kvartsfinalen med sex raka segrar i ryggen. Var dessutom det lag som av samtliga lag släppte in minst antal mål under gruppspelsfasen. Slovakien kom fyra i sin grupp, där man förlorade mot Sverige, Schweiz och Tjeckien. I den sista matchen, mot Tjeckien, vilades spelare i båda lagen och slovakerna passade då på att vila bland annat Marek Hrivik och Marek Daloga. USA givetvis stora favoriter här, men streckas alldeles för hårt av det svenska folket och garderingar är mycket välkomna.

Finland Tjeckien
3. Finland - Tjeckien Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Till kvällen väntar de två kvartsfinalerna av störst dignitet och vi inleder med det enda nordiska bidraget som är kvar i turneringen, Finland, som ställs mot ett Tjeckien som vakande till liv efter en trevande inledning. Förlust i de inledande två matcherna, mot Ryssland och Schweiz, men sedan fem raka segrar varav en vändning mot Tre Kronor där man gick från 0-2 till 4-2 på en period. Ett offensivt starkt Tjeckien har varit sisådär i defensiven och i boxplay, och möter här ett Finland som varit starka i defensiven men som har spets framåt i form av firma Lundell/Ruotsalainen som gjorde åtta av Finlands nitton mål i grundserien. Jämnt oddsmässigt mellan lagen, med en liten fördel Tjeckien som vilade ett gäng nyckelspelare i sista gruppspelsmatchen mot Slovakien. Det svenska folket litar dock mer på Finland som streckas relativt hårt. X2 är en fördelaktig gardering.

Russian Olympic Committee Kanada
4. Russian Olympic Committee - Kanada Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Största kvartsfinalen spelas parallellt med Finland-Tjeckien då Ryssland möter Kanada i det olympiska centret. Endast en plump i protokollet för ryssarna i turneringen, i match två mot Slovakien, och vann övriga sex matcher och vann gruppen. Kanada har haft det tufft i princip hela turneringen, då man inledde med tre raka förluster och sedan inte fick spelet riktigt att stämma heller i segermatcherna mot Norge och Kazakhstan. Hårdare press i matchen mot Finland gav lite fler målchanser och lite mer tyngd i spelet, men Kanada behöver växla upp ett antal nivåer för att kunna matcha ett namnstarkt och spelmässigt starkt Ryssland. Etta.

New York Islanders Boston Bruins
5. New York Islanders - Boston Bruins Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Över Atlanten till Stanley Cup-slutspelet där det även där är kvartsfinalfas eller conference-semifinaler. Natten mot fredag spelas två matcher där New York Islanders och Boston Bruins inleder klockan halv två. 1-1 i matcher efter de första två fighterna i Boston, och nu väntar två matcher i Nassau Coliseum i New York. Jämn match senast, där det krävdes förlängning för att skilja lagen åt. Dessförinnan hade Boston hämtat upp ett 3-1-underläge, men föll trots det sedan i förlängningen. Det är Boston som bär favoritskapet även här, trots bortaplan och värdet finns i skrivande stund på tvåan. Vi rekommenderar inledning där och att strecka så långt plånboken håller.

Tampa Bay Lightning Carolina Hurricanes
6. Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Ungefär en halvtimme efter nedsläppet i Nassau Coliseum släpps pucken i Amalie Arena där Tampa Bay Lightning tar emot Carolina Hurricanes. Två raka bortasegrar för de regerande mästarna Tampa Bay som har 2-0 i matchserien och på hemmaplan kan säkra en plats bland de fyra bästa. Då krävs det seger ikväll, och i de två tidigare matcherna i matchserien har man räddats av sin ryske burväktare Andrei Vasilevski som endast släppt två puckar förbi sig på sjuttio skott. Hurricanes har varit bra, och laget från North Carolina ska absolut inte räknas bort här trots att det är underläge med 2-0 i matcher. Tampa Bay får alldeles för stort förtroende från det svenska folket och ettan bör garderas.

Winnipeg Jets Montreal Canadiens
7. Winnipeg Jets - Montreal Canadiens Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Matchserien mellan Winnipeg och Montreal satte fart under den gångna natten och det blev livat i slutminuterna när Winnipegs stjärncenter Mark Scheifele satte in en minst sagt hård propp på Montrealspelaren Jake Evans i samband med att denne satte pucken i öppen kasse. Scheifele fick matchstraff, med en minut kvar att spela, och den stora frågan är om är en avstängning att vänta för den 28-årige centern från Ontario. Målvakten Carey Price var en viktig kugge i matchserien mot Toronto och kommer så vara även mot Winnipeg. Blir det avstängning på Scheifele tappar Jets sin klart starkaste spelaren vad gäller poängproduktion. Hemmalaget är alldeles för hårt betrodda av det svenska folket och att antingen vaska eller gardera ettan är ett måste!

Vegas Golden Knights Colorado Avalanche
8. Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Sist ut på powerplaykupongen är match tre mellan Vegas och Colorado. Efter två matcher i Denver är det 2-0 i matcher för Colorado, och nu vänder serien till Vegas. Vegas kan inte visa upp ett lika starkt hemmafacit som Colorado, utan har haft problem i T-Mobile Arena trots det massiva trycket från läktarna. Minnesota stal här två matcher i åttondelsfinalserien. Colorado bär favoritskapet här, och kan spikas på mindre system.


Det oreducerade systemförslaget för torsdagens powerplay består av 324 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
2
1
X
2
3
X
2
4
1
5
X
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.