Systemförslag: Powerplay 28/4

Power Play promo
Åtta gröna och välbetalda bockar i kikarsiktet på torsdagens Powerplay där vi får sätta tänderna i Carlson Hockey Games, NHL-grundseriens slutskede samt slutspel från Finland och Tyskland!

Spelstopp: 17:29

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Österrike Sverige
1. Österrike - Sverige Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi inleder i den österrikiska huvudstaden Wien där Tre Kronor är på besök för att fortsätta uppladdningen inför VM med Carlson Hockey Games. Johan Garpenlövs manskap är givetvis stora favoriter här, och man har inför turneringen förstärkt truppen med spelare som Henrik Tömmernes, Fredrik Olofsson och Elmer Söderblom. De senaste mötena lagen emellan har slutat med 9-1 och 7-0, men det har varit i VM när Tre Kronor haft ett stort antal NHL-spelare till sitt förfogande. När det ”bara” varit spelare från SHL och övriga Europa i den svenska truppen brukar det bli klart jämnare, och Österrike mönstrar ett lag med spelare som håller bra europeisk klass, däribland Peter Schneider, Manuel Ganahl och Clemens Unterweger. Med hemmapubliken i ryggen ska österrikarna inte räknas bort!

Finland Tjeckien
2. Finland - Tjeckien Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Finland och Tjeckien är de två lag som kompletterar Carlson Hockey Games och de två nationerna öppnar turneringen klockan 17:30 med en fight i den tjeckiska staden Ostrava. De båda lagen mönstrar starka lag, där Finland har en trevlig förstakedja i Hartikainen, Manninen och Innala medan Tjeckien har spelare som Jakub Flek, Patrik Zdrahal, Petr Holik och Oskarshamns-nyförvärvet Jiri Smejkal. Två offensivt viktade manskap drabbar samman i Ostravar Arena, och då gillas gaffel-garderingen!

Tappara TPS Turku
3. Tappara - TPS Turku Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Tappara missade att panga in den första matchbollen under tisdagen då TPS Turku vann hemma i HK Areena med 1-0. Nu har Tappara chans att hemma i Nokia Arena bärga guldet, och man har vunnit åtta av de nio senaste matcherna här på hemmais och bär ett relativt tydligt favoritskap i afton. Man ska dock inte glömma att TPS varit det lag som i finalserien skapat mest, och när det svenska folket streckar ettan hårt är garderingar mycket välkomna.

Eisbären Berlin Adler Mannheim
4. Eisbären Berlin - Adler Mannheim Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

I det tyska slutspelet är Red Bull München redan finalklart efter att ha sopat ned Wolfsburg med 3-0 i matcher. I kampen om vilket lag som ska ställas mot de röda tjurarna i finalspelet är det de regerande mästarna Eisbären Berlin och Adler Mannheim som gör upp, och i afton är det semifinalseriens femte och avgörande match efter att Adler Mannheim hämtat upp ett 2-0-underläge i matchserien via två raka segrar. Det har i matchserien varit Berlin som skapat mest, och här hemma i Mercedes-Benz Arena är man vanligtvis starka och har bara förlorat efter ordinarie tid vid två av de elva senaste tillfällena. Trots att Mannheim hittat formen och mönstrar ett starkt lag bör 1X räcka gott för grön bock.

Columbus Blue Jackets Tampa Bay Lightning
5. Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

I NHL är grundserien inne i den absoluta slutfasen då det för vissa lag bara återstår en match innan det antingen väntar slutspel eller sommarlov. För Columbus väntar sommarlov, och man möter i afton de regerande mästarna Tampa Bay som är slutspelsklart och redo att försvara Stanley Cup-bucklan. Slutspelsform har de sannerligen visat på slutet, med fyra raka vinster och resultatraden 8-1, 6-2, 8-4 och 4-1, varav den sistnämnda mot just Columbus. Jon Coopers manskap blir helt klart att räkna med i slutspelet, och mot ett formsvagt och avsågat Blue Jackets fortsätter den fina trenden för Florida-laget. Tvåa!

New York Islanders Washington Capitals
6. New York Islanders - Washington Capitals Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Washington Capitals blev slutspelsklart för en vecka sedan och har sedan dess inte levererat på samma nivå med tre förluster på de fyra senaste, varav en tydlig hemmaförlust mot just New York Islanders så sent som natten mot onsdag. Nu drabbar lagen samman igen, denna gång i UBS Arena där Islanders är hemmahörandes, och Washington är laget som bär favoritskapet då man har mer att spela för än det Islanders som om ett par dagar får gå på semester. Med tanke på att Ovechkin, Bäckström och kompani svajat form- och resultatmässigt dras hela säkerhetsbältet på.

Minnesota Wild Calgary Flames
7. Minnesota Wild - Calgary Flames Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I toppen av den västra konferensen hittar vi Minnesota och Calgary som gjort starka säsonger och går in i slutspelet med goda möjligheter till framskjutna placeringar. Här är det Minnesota som har mest att spela för, då man vill försvara sin andraplats i Central Division och då man har St. Louis Blues jagandes bakom på samma poäng, medan Calgary redan säkrat segern i Pacific Division. Ettan först, komplettera med garderingar så långt plånboken håller då hemmalaget saknar ett par viktiga kuggar i försvaret.

Colorado Avalanche Nashville Predators
8. Colorado Avalanche - Nashville Predators Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Colorado är klara seriesegrare av den västra konferensen och går in i slutspelet som en av de tyngsta favoriterna till att ta hem Stanley Cup. Efter en magisk inledning av april månad, med åtta segrar på de inledande åtta matcherna, föll man i fyra raka matcher. Mot St. Louis senast var den viktiga backkuggen Devon Toews tillbaka och det blev också en seger för Jared Bednars manskap som hemma i Denver ikväll tar emot ett Nashville som är slutspelsklart men kommer hit med svag form och fyra nederlag på de fem senaste matcherna. Med Mackinnon, Kadri, Makar och kompani i laget ska man på hemmaplan kunna mala ned det bortasvaga Predators. Etta!


Kupongens bank: Tampa Bay Lightning

Columbus ser sommarlovet bakom hörnet och har mentalt checkat ut från denna säsong. På andra sidan isen i Nationwide Arena står ett vinstjagande Tampa Bay Lightning, som är ute efter att försvara Stanley Cup-bucklan från i fjol. Jon Coopers manskap har dessutom skruvat upp temperaturen rejält med fyra raka segrar och resultatraden 8-1, 6-2, 8-4 och 4-1. En femte raka här är mycket troligt. Given tvåa i Ohio!

Dagens rensare: Österrike

Tre Kronor har fått förstärkning inför Carlson Hockey Games genom Henrik Tömmernes, Fredrik Olofsson och Elmer Söderblom och kommer till Wien som stora favoriter. 9-1 och 7-0 har det blivit i svensk favör i de två senaste mötena dessa lag emellan, men då ska vi komma ihåg att det varit i VM när Tre Kronor haft ett stort antal NHL-spelare till sitt förfogande. När det ”bara” varit spelare från SHL och övriga Europa i den svenska truppen brukar det bli klart jämnare, och Österrike mönstrar ett lag med spelare som håller bra europeisk klass, däribland Peter Schneider, Manuel Ganahl och Clemens Unterweger. Med hemmapubliken i ryggen ska österrikarna inte räknas bort, och båda etta och kryss bör följa med STEFFL Arena!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 324 rader:

1
1
X
2
2
1
2
3
1
X
2
4
1
X
5
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
1

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.