Systemförslag: Powerplay 18/4 med 250.000 kronor extra - slutspelshockey för hela slanten!

Power Play promo
Svenska spel har skjutit in 250.000 kronor extra att slåss om på tisdagens powerplay, där vi bland annat får sätta tänderna i den HockeyAllsvenska finalen och slutspelshockey från Schweiz, Tyskland och Danmark!

1. MoDo Hockey-Djurgårdens IF

Vårt tips: 1X2

Vi inleder i Örnsköldsvik och med den HockeyAllsvenska finalen där en plats i SHL ligger i potten. MoDo har övertaget med 1-0 i matcher efter en jämn inledande batalj uppe i Ö-vik, där det krävdes drygt sjutton minuter innan Sebastian Ohlsson kunde avgöra i MoDos favör. MoDo bär i match två ett knappt favoritskap, och det svenska folket håller hemmalaget som det starkare här. Djurgården ska inte räknas bort här och att det återigen blir en jämn match är långt ifrån osannolikt. Ta på hela säkerhetsbältet.

2. IF Troja-Ljungby-Piteå HC

Vårt tips: 1X2

I HockeyEttans slutspel, där det ligger en HockeyAllsvensk plats i potten, har fyra lag dragit ifrån och är de som nu är kvar i kampen om en plats i den näst högsta divisionen. De två avhängda lagen är Troja-Ljungby och Piteå, som är utom chans till avancemang och som i afton drabbar samman i Ljungby. Troja-Ljungby har varit det starkare lagen emellan under slutspelet med flera tagna poäng, men det har Piteå som vann det första mötet lagen emellan för två veckor sedan. Med tanke på att det är frågetecken kring motivationen hos båda lägren sitter man bäst med alla tecken i handen.

3. Kalmar HC-Hudiksvalls HC

Vårt tips: 1X2

Hudiksvall toppar slutspelsserien med femton inspelade poäng på sju matcher, och i afton gästar man Småland och Kalmar som befinner sig på en fjärdeplats i den jämna slutspelsserien tre poäng bakom Hudiksvall. När lagen möttes i inledningen av slutspelet var det Kalmar som var det starkare laget, och segrade med 5-2. Det är även Kalmar som bär ett relativt tydligt favoritskap här, men Hudiksvall ska inte räknas bort då de åker till Småland med fyra raka segrar i ryggen.

4. Nybro Vikings IF-Väsby IK

Vårt tips: 1X2

Trean och tvåan i slutspelsserien drabbar under tisdagskvällen samman i Nybro, där hemmalaget Vikings är favoriter i aftonens batalj med Väsby. När lagen möttes för två veckor sedan var det Nybro som segrade efter ett sent avgörande i den tredje perioden av Juho Liuksiala. Väsby kommer dessutom till Småland med god form efter att ha segrat i de tre senaste matcherna. Vilket av lagen ska haka på Hudiksvall i toppen av serien? Inled från höger och strecka efter plånbok.

5. Genève-Servette HC-EHC Biel

Vårt tips: 1

I det schweiziska slutspelet är det finalspel som gäller, och i afton är det match tre i finalserien mellan Servette och Biel i en matchserie med ställningen 1-1. Servette har under matchseriens inledande två matcher varit det bättre laget, och här hemma i Patinoire des Vernets har man segrat i åtta raka matcher och är ännu obesegrade på hemmaplan i slutspelet. Att Servette fortsätter vara det vassare laget av dessa två och tar ytterligare en hemmaseger är troligt. Etta!

6. EHC Red Bull München-ERC Ingolstadt

Vårt tips: 1X

München har en hand på pokalen i och med 2-0 i matcher i finalserien mot Ingolstadt i det tyska slutspelet. Hemma i olympiahallen har man ett gott läge att skaffa sig 3-0 i matcher och därmed matchboll, och de röda tjurarna segrade med 7-1 i match två och när således komma hit med gott självförtroende i ryggen. Inled från vänster och gardera efter plånbok.

7. Aalborg Pirates-Herning Blue Fox

Vårt tips: 1X

I likhet med ovan nämnda München har Aalborg sin ena hand på pokalen i och med 2-0 i matcher i finalserien mot Herning i kampen om det danska guldet. Efter en inledande seger med 6-0 här på hemmais krävdes det övertid för att skilja lagen åt när de under söndagen drabbade samman i Herning. Här hemma i Gigantium är Piraterna urstarka, och har segrat i tretton av de femton senaste hemmamatcherna. Det svenska folket håller hemmalaget högt, och att gardera den givna ettan kan vara ett klokt alternativ i jakt på större stålar.

8. Red Bull Salzburg-HC Bolzano Foxes

Vårt tips: 1

Kampen om guldet i centraleuropeiska ICE Hockey League står mellan österrikarna och de regerande mästarna Salzburg och italienska Bolzano, och det är hemmalaget för dagen som har kommandot i matchserien med 3-2 efter fem spelade matcher. Man hade möjlighet att slå in matchbollen under söndagskvällen, men det blev tillslut Bolzano som gick segrandes ur den striden efter hela 55 minuters övertid där den kanadensiske forwarden Matt Frattin blev stor matchvinnare med det avgörande målet. Ska de regerande mästarna slå in matchbollen i afton då? Jag tror det, och tycker det finns goda förutsättningar till det, då man har ett starkt lag med Huber, Nissner, Bourke och Schneider i spetsen och på hemmais har arton raka segrar. Att Salzburg får lyfta bucklan hemma i Eisarena i afton är troligt och ettan spikas!


Systemförslag 324 rader:

  1. 1X2
  2. 1X2
  3. 1X2
  4. 1X2
  5. 1
  6. 1X
  7. 1X
  8. 1

SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.