Till kvällens #1x2live har vi 3 olika erbjudanden, från tre olika bolag! Utöver det kommer gratistävlingar att hållas med chans att vinna fina priser. Håll utkik på @1x2se på twitter, när sändningen startar 20:00!


Registrera dig på Coolbet och få 100% bonus samt chans att vinna en fotbollströja. GÄLLER ENDAST IDAG!

Om man registrerar sig under dagen, fram till 23:00 via vår länk nedan så bjuds man dels på Coolbets välkomstbonus på 100% på din första insättning, men också på en chans att vinna en fotbollströja om man placerar ett spel för minst 50 sek på Champions League.

Två personer, av de som registrerar sig under dagen, vinner varsin fotbollströja av valfritt lag, till ett värde av 1000 kr. Med tanke på att erbjudandet gäller endast idag, så blir det få anmälda till utlottningen och chansen att vinna en tröja är mycket stor!

Registrera dig på Coolbet, lägg ett spel och var med i utlottningen om 2 fotbollströjor här!


-

Betfair boostar oddset på Liverpool! Spela Liverpool till 12.0 mot Porto!

Liverpool är tillbaka i fotbollens finrum och har givits en bra chans att nå nästa runda i Champions League. Porto är inte på något vis dåliga, men får ändå ses som en mycket bra lottning när det nu vankas slutspel i världens tuffast fotbollsturnering för klubblag. Liverpool har gjort 7 mål på sina senaste tre matcher, och Salah träder allt mer fram som en av världens absolut bästa fotbollsspelare. Får Klopp ordning på försvaret någorlunda, så ska man vara favoriter att ta sig vidare här! 


I nuläget spelas Liverpool till runt 2.40, medan spelare som registrerar sig nedan alltså bjuds på 12.0 på Liverpoolseger!


Spela Liverpool till 12.0 på Betfair här!

-

Trippla din vinst med Betsers målskyttebonus!

Betser bjuder sina kunder på en spännande kampanj, där man just nu kan trippla sina vinster när man spelar på första målskytt i matchen. Minsta insatsen på kampanjen är 5 euro, och maxinsatsen 25 euro. 

Det hela är mycket enkelt. Du spelar på vem som gör fösta målet i matchen, och infaller detta, så betalas din vinst ut till oddset som angivits. Skulle din spelare sedan göra ytterligare ett mål, alltså 2 totalt, så dubblas din vinst! Skulle din spelare till och med göra ett hat-trick, så tripplar Betser din vinst på första målskytt!


Spela första målskytt med chans till trippel vinst här!

Ett inlägg av
Redaktionen Redaktionen