Igår sprack raden där The New Saints tappar en 2-0 ledning efter att ha släppt in i minut 89 och 90. Lite tråkigt med tanke på att vi hade 24kr x10. Nya tag idag.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!


Varbergs BoIS Degerfors IF
1. Varbergs BoIS - Degerfors IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Varberg fortsätter att ånga på men maskineriet har hackat något på sistone. Gästerna Degerfors kommer från två raka vinster. På Europatipset är streckfördelningen korrekt med på TT är det en spikvärd etta då Varberg streckas med ca 10% för lite. Tvåan är minst streckvärd så den plockas bort helt.

Odds BK Stabæk IF
2. Odds BK - Stabæk IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Odds har sett fina ut och jagar serieledande Molde, med bara fyra poäng bakom. Hemmalaget streckas just nu 10% för lite och är en given spik i våra ögon. Gästerna hittas långt ner i tabellen och lär få det riktigt tufft mot ett hungrigt Odds.

FC BATE Borisov GKS Piast Gliwice
3. FC BATE Borisov - GKS Piast Gliwice Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi välkomnar GKS Piast Gliwice till finrummet (nåja, kval) då de vann den polska ligan för första gången senast. Bate känner många till då vi fått se de x-antal ggr i CL gruppspelet. Här hittar vi istället en överstreckad etta och väljer att helgardera då tvåan är väldigt underspelad. Fin skrällchans!

FC Sheriff Tiraspol FC Saburtalo Tbilisi
4. FC Sheriff Tiraspol - FC Saburtalo Tbilisi Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Lag från Moldavien vs. Georgien möts här där vi vet att landslaget Georgien är lite på gång senaste tiden. Hemmalaget Sheriff har mycket mer rutin från dessa sammanhang och ska såklart vara favoriter men vi anser att finns en riktigt bra skrällchans även här.

Ferencvarosi TC Ludogorets 1945 Razgrad
5. Ferencvarosi TC - Ludogorets 1945 Razgrad Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Här väntar en väldigt jämn match med två bra lag om man jämför med tidigare lagen på kupongen. Otrolig svår match att sia om, både på odds och streck. Streckfördelningen är hyfsat korrekt och det här är ingen match vi vill ryka på i och med våra fina skrälldrag i tidigare matcher. Vill man ändå inte helgardera rekommenderar vi X2 då gästerna är något bättre.

SK Slovan Bratislava FK Sutjeska
6. SK Slovan Bratislava - FK Sutjeska Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Kupongens största favorit men är endast streckad till 77% i skrivande stund. Korrekt är omkring 92%. Slovan Bratislava är ett oerhört starkt hemmalag (i ligaspelet framförallt) och bör vinna matchen enkelt. Oddsen ligger runt 1,08 på hemmalaget. En given spik på TT, inte lika givet på EU-tipset men det här kan ändras under dagen givetvis.

Dundalk FC Riga FC
7. Dundalk FC - Riga FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vi har irländska mästare i match nr 7 vs. Riga från Lettland. Inget nämnvärt att nämna från streckfördelningen då den är korrekt. Vi lämnar tvåan helt då Dundalk är fina hemma och det ryktas om en del skador i Riga. 1X bör räcka långt.

Linfield FC Rosenborg BK
8. Linfield FC - Rosenborg BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Rosenborg är klart understreckade till endast 55% och är en fin spik hela vägen upp till 70%. Givetvis målas gästerna upp som favoriter där klubbfotbollen i Nordirland inte rankas särskilt högt men vi vågar inte tro på norrmännen iom deras horribla start i ligan i år. Det finns viss skrällchans och ingen tappar hakan om Linfield faktiskt vinner denna match även om det ska mycket till.


Idag landar vi på 324 rader där vi hoppas och tror på fina skrälldrag.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1
1
X
2
1
3
1
X
2
4
1
X
2
5
1
X
2
6
1
7
1
X
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Ett inlägg av