Systemförslag: Topptipset 8 juli - Allsvenskan visar vägen

Topptipset promo
Vi kickar igång veckan med topptipset där Allsvenskan är först ut. Det blir därefter matcher från Norge, Island, Argentina och Brasilien. Ett flertal intressanta värdestreck bäddar för en kupong med potential att betala bra!

Redan i Allsvenskan kommer vi att hitta ett av kupongens allra bästa drag när Häcken ser ut att bli betrodda på tok för högt av det svenska folket. Kan vi även finta bort den norska storfavoriten kommer vi definitivt kunna kassera in en bra slant!

Klicka här för att rygga vårt Topptips!


IFK Norrköping FK Djurgårdens IF
1. IFK Norrköping FK - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Det har blåst ordentligt i Norrköping sedan Andreas Alm tog över rodret. Försvaret har varit under all kritik, och Kamratföreningen befinner sig just nu på näst sista plats i tabellen. Att slippa möta Lucas Bergvall, som nu spelar för Tottenham, ger dock en viss lättnad och ökar poängchanserna något. För Djurgården är förlusten av Rasmus Schüller, Gustav Wikheim och Piotr Johansson kännbara. I derbyt mot Hammarby innan uppehållet blev det en svidande 3-0 förlust. Djurgården tillhör fortfarande toppen i Allsvenskan men tappen av viktiga spelare och bortaplan för att den överstreckade tvåan kompletteras med 1 och X.

Västerås SK BK Häcken
2. Västerås SK - BK Häcken Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Västerås ligger sist i Allsvenskan efter en vår där de haft bedrövlig utdelning. Trots att spelet inte varit dåligt har de haft svårt att förvalta sina chanser, vilket lett till att Kalle Karlsson och hans team tvingats se över laget inför höstsäsongen. Bröderna Viktor och Gustav Granath har anslutit till truppen, och även Elyas Bouzaiene och Daniel Ask bär nu VSK-tröjan. Häcken har ett försprång på tolv poäng mot Västerås i tabellen, men tittar man på underliggande siffror, speciellt xPTS (förväntade poäng), borde avståndet inte vara så stort. VSK har förtjänat mer och det känns som att nykomlingen kommer att hitta fler vinnande vägar under sensommaren och hösten. Gulsvarta är små favoriter enligt oddsen, men de får ett stort förtroende av svenska folket vilket gör att jag tidigt väljer att gå åt motsatt håll. 1X är ett mycket sunt värdeval.

Strömsgodset Sandefjord
3. Strömsgodset - Sandefjord Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Sandefjord kanske inte är Norges direkta motsvarighet till Västerås, men det finns många likheter mellan dessa två lag. Strömsgodset har samlat ihop dubbelt så många poäng som Sandefjord, men enligt underliggande statistik är skillnaden inte så stor mellan lagen. Sandefjord är minst lika starka offensivt och Eman Markovic har börjat hitta formen. Laget från Vestfold fylke förtjänade mer än 1-2-förlusten mot Tromsö senast, och de har tagit poäng i två raka bortamatcher. Godset ska gälla som oddsfavoriter, men när de ligger och flyter en bit över 75% är det bara att måla brett! Den lite modigare kan med gott samvete helt välja att kliva ettan.

Kristiansund BK Fredrikstad FK
4. Kristiansund BK - Fredrikstad FK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Nykomlingsmöte där det inte är någon tvekan om vilka som har levererat bäst fotboll. Fredrikstad har imponerat stort med sin solida defensiv och FFK finns med en bra bit upp i tabellen. Hemmalaget har ett par defensiva frågetecken i laget och på 13 försök finns endast tre vinster på kontot. Med mycket som pekar mot en välmående favorittvåa kan besökarna singlas. Trots bortaplan ska Fredrikstad gå in som favoriter och på en kupong med många överstreckade favoriter gillar jag tvåan skarpt.

FH Hafnarfjördur Ka Akureyrar
5. FH Hafnarfjördur - Ka Akureyrar Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi beger oss till Island där ligafemman Hafnarfjördur möter ligatian Akureyrar. Akureyrar har visat riktigt stark form under sommaren, med en imponerande 3-2-seger mot Valur i cupspelet som säkrade en finalplats. Även om bortalaget hittat lite framgång på sistone är det Hafnarfjördur som gäller som favoriter i matchen. Hemmalaget har också varit inne i en bra period och trots trendbrottet för Akureyrar känns alla tecken som rätt väg att gå.

CA Rosario Central Barracas Central
6. CA Rosario Central - Barracas Central Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Det är dags för sextondelsfinal i den argentinska ligacupen, där Rosario tar emot Barracas. Detta är en lurig match mellan två relativt jämna lag. Värt att notera är att matchen spelas på neutral mark i Buenos Aires. Båda lagen har haft en ganska medioker formkurva och det tre veckor långa uppehållet i den nationella ligan var nog välkommet för båda. Rosario som i höstas vann Copa de la Liga Profesional har inte lyckats bygga vidare på framgången men att laget i grund och botten är något starkare än Barracas är knappast någon kontroversiell åsikt. Cupmatcher är alltid cupmatcher och det betyder sällan full körning sista 15-20 minuterna av matchen vid likaläge. Krysset går först men ettan är inget jag tänker lämna. Tvåan däremot kan jag leva utan.

Avai FC SC Gremio Novorizontino SP
7. Avai FC SC - Gremio Novorizontino SP Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Avaí öppnade säsongen svagt med två raka förluster, men har sedan dess radat upp elva raka matcher utan förlust och tillhör nu toppen av Série B. Gästerna, ett mittenlag i den brasilianska tvåan, har inte imponerat och har dessutom tappat flera nyckelspelare under de senaste transferfönstren. Bland annat såldes lagets stjärna Romulo till Palmeiras under våren och tillsammans med övriga transfers är det väldigt kännbara tapp offensivt som gör att ettan lämpar sig att stå ensam.

Amazonas FC AM Vila Nova FC
8. Amazonas FC AM - Vila Nova FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

De senaste åren har varit fyllda av glädje för både fans och spelare i Amazonas. Klubben har snabbt klättrat genom seriesystemet, från Série D 2022 till nuvarande spel på Brasiliens näst högsta nivå. Inför mötet med Vila Nova på hemmaplan har Amazonas fått med sig poäng vid åtta av 13 tillfällen. Vila Nova är ett av ligans bästa hemmalag, men deras bortaspel lämnar mycket att önska. Med två avstängningar att hantera tror jag att Vila Nova får det tufft även i Manaus. Jag nöjer mig med 1X.


Kupongens singelstreck! - Fredrikstad FK

De norska nykomlingarna har visat att de hör hemma i finrummet. Trots bortaplan tror jag att de visar varför de ligger så pass mycket högre upp i tabellen än Kristiansund.

Kupongens rensare! - Västerås

Detta omtalade Västerås har verkligen spelat bra fotboll men fått så gott som ingenting med sig under våren. Nu har laget gjort några nödvändiga förändringar och känslan är att VSK går en betydligt trevligare höst till mötes.

Klicka här för att rygga vårt Topptips!

Systemförslag

216 rader

1
1
X
2
2
1
X
3
1
X
2
4
2
5
1
X
2
6
1
X
7
1
8
1
X


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.