Systemförslag: Topptipset 23/1

Topptipset promo
Vad har Inter, Bologna och Valencia gemensamt? På måndagens Topptips streckas trion upp till skyarna av svenska folket vilket förhoppningsvis kan rendera i hög utdelning. Mot åtta rätt!

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

1. Fulham - Tottenham 1X2

Tottenham visar sig inte från sin bästa sida för stunden där kollapsen mot Manchester City häromsistens var en i mängden av undermåliga prestationer. Defensiven är opålitlig och Son Heung-min har inte varit i närheten av fjolårsformen. Bättre krävs om ett svårspelat Fulham ska besegras på Craven Cottage. Arrangören saknar gästernas stjärnglans men kompletterar detta med ett hårt arbetande kollektiv och i Aleksandar Mitrović har Marco Silva en regelbunden matchvinnare. Strecka från vänster, helst samtliga tecken.

2. Inter - Empoli 1

Två formstarka klubbar drabbar samman på San Siro. Inter försvarade sin Super Cup-titel förra veckan då Milan komfortabelt avlägsnades med 3-0 i Derby della Madonnina. Värdskapet kliver in till detta möte med sju raka utan nederlag och det mesta talar för att sviten förlängs under måndagen. Värt att påpeka är dock att de blåsvarta nästan har spelat dubbelt så många matcher som Empoli sedan årsskiftet. Med fräschare ben kan de kryssbenägna gästerna möjligtvis kriga till sig ett oavgjort resultat i Milano, mer än så känns långsökt. Ettan inleder, krysset följer med på större system.

3. Bologna - Cremonese X2

Skadelistan hos Bologna växer sig allt större där Gary Medel fick kliva av med skadekänningar i cupmötet mot Lazio. Utöver chilenaren förväntas den offensiva duon Sansone/Arnautović att missa detta möte och en tämligen ung startelva är att vänta från Thiago Motta. Cremonese kommer i sin tur stärkta från en tung skalp mot Napoli i den inhemska cupen vilket mycket väl kan vara startskottet för nykomlingarnas återuppståndelse. När spelvärdet tydligt landar i österled är X2 rätt väg att gå på Renato Dall’Ara.

4. Valencia - Almería 1X2

Valencia dominerade bollinnehavet mot Cádiz men hade förtvivlat svårt att skapa klara målchanser mot Piraterna som försvarade lågt. En liknande matchbild är sannolikt att vänta denna afton och då gäller det att anfallstrion Kluivert, Lino och Cavani visar samma takter som i cupmötet mot Sporting Gijón förra veckan. Hur som haver är den hårt ansatta ettan knappast befogad. Almería visade sin klass mot Atlético Madrid för drygt en vecka sedan och även om gästernas bortafacit inte är särskilt smickrande har vi fått se ett par solida insatser från andalusierna på resande fot. Den spelvärda högersidan prioriteras på Mestalla.

5. Boavista - Chaves 1

Boavista gör i sin helhet inte någon märkvärdig säsong men med hemmapublikens stöd har vi fått se gedigna prestationer från arrangören. Faktum är att endast de två inhemska giganterna Porto och Benfica har besegrat Pantrarna här på Estádio do Bessa Século XXI under årets upplaga. Chaves har gjort det bra utifrån deras förutsättningar som nykomlingar men formen är bedrövlig och truppläget oförmånligt. Med det i åtanke kan ettan spikas fördelaktigt.

6. Andorra - Albacete 1

Häftigt nykomlingsmöte på Estadi Nacional där bådadera har anpassat sig väl till den spanska andradivisionen. Rent resultatorienterat har Albacete lyckats något bättre än Andorra när bådadera har avverkat 23 omgångar men sett till underliggande statistik har arrangören varit avsevärt mycket bättre. Höstens inbördes slutade i delad ära trots att “Els Tricolors” spenderade lejonparten av matchen med en man mindre. Vi gillar Andorras möjligheter i sin hemmaborg och spikar ettan utan att blinka upp till 50 procent.

7. Torreense - Feirense X2

Med tre raka utan nederlag har nedflyttningshotade Torreense vind i seglen och vittring på säker mark. Defensivt finns det inte mycket att klaga på utan ur den aspekten kan värdskapet mäta sig med samtliga i ligan. Istället är det offensiven som har lämnat mycket att önska och att Joao Vieira toppar den interna skytteligan med två baljor säger det mesta. Svårslagna Feirense kliver å andra sidan in till detta möte med en elva matcher lång förlustfri svit. Gästerna har släppt in färst mål i ligan och ska inte ha några större bekymmer att hålla tätt mot ett fantasilöst Torreense. Vi faller inte för spelvärdets frestelse på Estádio Manuel Marques - X2 torde räcka.

8. Jong Ajax - Roda 2

Jong-klubbarna i Eerste Divisie är alltid kluriga att förutspå där föreningarnas främsta löften allt som oftast har påbörjat sin inkörningsperiod till A-laget. För närvarande är det Christian Rasmussen som knackar på Alfred Schreuders dörr och har varit en del av Ajax matchtrupp i samtliga matcher sedan återstarten. Att tongivande Kristian Hlynsson avstängning har blivit upphävt efter det röda kortet mot Graafschap senast är dock glädjande nyheter. Värdskapets sex matcher långa segerlösa svit torde förlängas när ett skickligt Roda kommer på besök. Strecka från höger.

Kupongens bank! - Andorra

Vi hävdar att Andorra är bättre lämpade att lyckas i den spanska andradivisionen även om Albacete har gjort det bra så här långt. Arrangören lyckades stå upp väl med en man mindre i det vändande mötet och ska ses med goda förutsättningar till att vinna i sin hemmaborg. Fin värdespik!

Dagens rensare! - Almería

Valencias offensiv har varit opålitlig under årets upplaga där ett oresonligt stort ansvar vilar på en 35-årig Edinson Cavanis axlar. Trots Almerías undermåliga bortafacit anser vi att gästerna ska ses med klart bättre möjligheter än vad procentfördelningen indikerar. Prioritera spelvärdet i österled.

Klicka här för att rygga vårt Topptipssystem!

Systemförslag:

36 rader

1
1
X
2
2
1
3
X
2
4
1
X
2
5
1
6
1
X
2
7
2

216 rader

1
1
X
2
2
1
X
3
X
2
4
1
X
2
5
1
6
1
7
X
2
8
1
X
2


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.