Speltips: US Open R4 Dag 8: Kan De Minaur stå för en skräll idag?

Andrey Rublev
Tråkig period just nu med spelen men idag har jag mycket bra känsla för flera spel!

Får lägga ännu ett spel på oturskontot med Taylor Fritz som inte lyckades lösa sitt handikapp. Servar för 6-3 i första set och hade då täckt handikappet med stor chans som matchen slutade. Blev istället bruten och vann tiebreaket.
Tommy Paul ute mot Shelton. Otroligt tråkigt då man hade stora förhoppningar på honom eftersom han stod som delad favorit att vinna quartern med Tiafoe. Ska man se över hur matchen gick så var Shelton den klart bättre spelaren hela matchen. Paul hade utan tvekan sin sämsta dag på banan och Shelton sin bästa. Vi får jobba in Alcaraz som turneringsvinnare på långtidsspelen istället.

Jack Draper - Andrey Rublev 18:30

Jag gick emot Draper förra omgången med tanke på frågetecken med hans fysik. Denna gång höll det, då han helt enkelt är en så pass mycket bättre spelare än Mmoh samt att amerikanen var osannolikt oclutch vid dem viktiga poängen. Nu borde det bara bli för tufft för britten.

Inför US Open fanns det stora frågetecken över vilken status Draper skulle vara i fysiskt, då han gett upp på grund av skada veckan innan. Draper har själv sagt att det inte var självklart att han skulle spela denna turnering, utan det var 70-30. Tycker han har servat och inte slått sin forehand som normalt under hela turneringen och anande att något inte stämde. Den 21-åriga talangen fick reda på att han fått en muskelbristning i sin axel och har inte kunnat spela på sin bästa nivå. Starkt ändå att gå såhär långt trots dessa problem. Jack vann sin första match över 4 set senast och det ska sägas att det var ingen enkel match, fysiskt, mot Mmoh. Detta tror jag kommer slå tillbaka idag.

Rublev plockade hem en ganska bekväm vinst mot Rinderknech som tappade mycket fysiskt efter de två första seten. Matchen spelades på Grandstand som är en bana utanför de största arenorna (Louis Armstrong & Arthur Ashe). Rublev fick en fråga om hur det skiljde sig mellan dem olika banorna där han svarade att han föredrog mycket mer att spela på dem större banorna då man får mer tid på sig eftersom bollen studsar upp mer. Nu gör han sin första match på Louis Armstrong och jag tror vi kommer få se en bra prestation av ryssen.

Mycket minus & frågetecken på Draper och flera plus för Rublev. Jag kliver på Rublevs minus hcp här då det finns stor risk Draper inte kan hålla uppe nivån hela matchen och tycker det är ett riktigt bombspel.

🎾Rublev -4.0 @ 1.89, Pinnacle 2.5U

Alex De Minaur - Daniil Medvedev 22:00

Inte så länge dessa spelare möttes. Närmare bestämt 24 dagar sedan i Toronto. Där vann De Minaur. Frågan är om han kan lyckas med bedriften att slå den tidigare US Open vinnaren igen.

Jag hade förhoppningar om att Daniil skulle höja sig under US Open och även fast han delvis gjort det tycker jag inte det är på den nivån som han hade i början av året där han såg oslagbar ut (förutom mot Alcaraz). Ryssen har fortsatt superstora problem med sin andraserve och har setts träna massor av dessa under träningen mellan matcher. Ett annat stort orosmoln är att han fortfarande choke'ar matcher och set när han ska serve hem det. När Medvedev är i form finns inte detta och jag tycker det är ett tydligt tecken på att han inte är tillbaka ännu.

De Minaur har förmodligen haft sitt bästa år någonsin på touren. Han har blandat och gett en hel del men när han väl gått långt så har han alltid spelat bra. Det stora problemet för De Minaur är spelare som slår bort honom från banan med sin tyngd och aggressivitet. Detta då han inte har de bästa grundslagen utan lever mycket på sin fysik och att få pressa sin motståndare genom att gå på nät eller spela snabbt. Något som han däremot är bra på så är det att bolla i samma tempo och göra matchen fysisk.

För mig är detta en väldigt tuff matchup för Medvedev. Båda spelare är mycket bollsnåla när dem får spela i samma tempo. Fördelen för De Minaur är att han här får tid på, sig på grund av Medvedevs djupa position i banan, att pressa honom genom att gå på nät och spela aggressivt själv samtidigt som han inte lär bli bortslagen av ryssen från baslinjen. Detta kommer bli en mycket fysisk tuff match och jag blev förvånad när jag såg vad övern stod i med tanke på hur matchup'en ser ut. Tar även ett spel De Minaur som står för högt tycker jag.

🎾Över 36.5 @ 1.83, Pinnacle 2U 🎾De Minaur @ 3.15, Betfair 1U

Alexander Zverev - Jannik Sinner 02:30

Kul match detta då dessa två inte mötts så mycket som flera andra av alla top 20 spelare gjort. Sinner imponerade inte på mig under hans match mot Wawrinka. En del av förklaringen till det kan ha berott på att det blåste mycket den dagen sa italienaren, som inte heller hade sin bästa dag med sin serve.

För mig är Sinner på sitt bästa mot Zverev i sin bästa form en klar nivå över tysken. Zverev gör fortfarande sitt comeback-år efter sin skada och har inte rosat marknaden med sitt spel tycker jag. Har fortfarande problem mot top 10 spelare och hans nivå är helt enkelt inte där redan i år säger han själv. Zverev har en servefördel i denna match men får Sinner bara tag på serven, borde han dominera. Tysken trivs som allra bäst när han får tid på bollen och hinner svinga igenom, Sinner är en, om inte den mest tempostarka spelaren på touren. Så förväntar mig att Zverev hamnar i defensiv position i större delen av matchen. En annan intressant faktor är att när väl tysken ligger under kommer han nästan aldrig tillbaka utan börjar hänga med huvudet och tappar sitt självförtroende. Sinner är mycket mer stabil där. Jag tycker Jannik ska vara större favorit och med denna faktor spelar jag minus linan på honom.

🎾Sinner -3.5 @ 1.97, Pinnacle 1U






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.