Speltips: Australien vs Nigeria - Är premiärnerverna borta för bägge nationerna?

Nigeria
Vi ska titta till en av värdnationerna, Australien, när man ska ta sig an på förhand svårlästa Nigeria

Levande spel

2023-07-27 12:00
Över 2,25 mål @ 1.93
Australien
Nigeria


Formen fortsätter på en positiv väg genom Juli månad när Kanada vände och vann mot Irland under onsdagseftermiddagen. Dam-VM fortsätter under torsdagen och den gör det med flera match-ups som är enligt mig mycket intressanta. Vi ska titta till en av värdnationerna, Australien, när man ska ta sig an på förhand svårlästa Nigeria.

Australien

Trots att det kom ut kort innan avspark att Sam Kerr missar åtminstone två matcher av gruppspelet så lyckades man genom en straff besegra Irland med 1-0. En match som innehöll en hel del chanser åt bägge håll men som alltså slutade målsnål. Trots Kerrs frånvaro så finns det fortsatt kvalitet i den starka truppen som Australien besitter. Foord, Fowler och Raso är namn som garanterat kan leverera offensivt, vilket kan behövas då man inte var helt stabila bakåt i premiären.

Nigeria

Att man fick med sig 0-0 och således 1 poäng ifrån premiären mot Kanada får man ändå säga var rejält positivt. Det kan innebära att man trots en förlust mot Australien fortfarande har god chans att avancera ändå, men nog om det. Man hade lite tur med sig i den svängiga 0-0 matchen och hade det inte varit för en straffmiss och en hel del andra missar både bakåt och framåt hade den matchen kunnat sluta med 3-4 mål. Kan man hålla hög nivå även mot Australien?

Analys och speltips

Jag är nästintill orimligt taggad till den här matchen. Dels för att den spelas på bra tid, 12:00 svensk tid, och att jag tror den här match-upen kommer att bli bra underhållning rent objektivt sett. Australien som är ett lag med mycket rutin och förmåga att kontrollera en matchbild, samtidigt som man är duktiga på att skapa chanser från inspel, hörnor och inlägg. Nigeria som är duktiga på att vara kreativa, snabba och inte rädda för att chansa åt bägge håll. Jag tror, till skillnad mot marknaden, att det blir en målrik historia det här. Marknaden kommer troligtvis spela ner linan ytterligare men jag tror att nerverna har släppts loss och vi har två lag som verkligen vill vinna men där det inte heller är kört vid förlust. Därför spelar jag:

Över 2,25 mål till oddset 1,93 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-07-27 12:00
Över 2,25 mål @ 1.93
Australien
Nigeria


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt