Speltips: Kanada vs Irland - Allt att vinna efter en skakig premiär?

Christine Sinclair
Under onsdagen får vi se ett liknande möte som det mellan Norge och Schweiz. Kanada ska nämligen försöka repa sig efter sin premiär som slutade 0-0 mot Nigeria i hopp om att kunna ta platsen bakom Australien(?). Tar man vara på chanserna den här gången?

Levande spel

2023-07-26 14:00
Kanada -0,5 @ 1.70
Kanada
Irland


Den vinnande formen från spelen tagna i Allsvenskan under Juli månad har äntligen smittat av sig på spelen i Dam-VM. Hörnspelet på Norge över 4,5 hörnor var klar tidigt och dessutom landade man på totalt 7 stycken. Under onsdagen får vi se ett liknande möte som det mellan Norge och Schweiz. Kanada ska nämligen försöka repa sig efter sin premiär som slutade 0-0 mot Nigeria i hopp om att kunna ta platsen bakom Australien(?). Tar man vara på chanserna den här gången?

Kanada

Det blev som sagt inte mer än en inspelad poäng mot Nigeria i premiären. Med facit i hand och sett till många andra förhandstippade nationer så var det inte den värsta av starter. Man missade en straff, skramlade ihop 1,50 i xg och kom upp i 68% bollinnehav. Det är inte den sämsta av statistiker. Veteranen och straffsumparen Sinclair visade att man har en hel del spets men framförallt rutin från spel på den här nivån. Kan man ta en seger och säkra sina chanser innan mötet med Australien?

Irland

Att Irland förlorade mot Australien i premiären må inte låta särskilt positivt. Att man endast gjorde det med 1-0 och att det målet kom från straffpunkten är dock än mer imponerande. Faktum är att Irland stod upp mycket bättre än vad många hade trott och man visade att man kanske inte är på allvar i den här turneringen men att man har något vasst på gång i framtiden. Blir det respass från gruppen redan i den andra omgången av gruppspelet?

Analys och speltips

Ett oavgjort resultat i den här matchen är nödvändigtvis inte ett facit på att det är omöjligt att avancera från gruppen. Med det sagt är det mest troligt att en vinst krävs för något av lagen i det här mötet för att stärka sina aktier inför avgörandet. Det är något som jag verkligen tror Kanada är medvetna om samtidigt som Irland tar sig an den här matchen som planenligt inför turneringen. Premiärnerverna är borta, allt finns att vinna efter att Kanada gick av mållösa och det är på förhand en stor skillnad i trupperna. Jag tror att Kanadas rutin kan komma att bli matchavgörande. Irland är starka defensivt men desto svagare offensivt. Samtidigt har Kanada inte något emot en fysisk matchbild som dessutom blir målsnål. Jag väljer att tro på lönnlöven och spelar:

Kanada -0,5 till oddset 1,70 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-07-26 14:00
Kanada -0,5 @ 1.70
Kanada
Irland


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt