Speltips: Schweiz vs Norge - Ska det norska äventyret ta slut redan i den andra omgången?

Ada Hegerberg
Under tisdagen så ska vi få se Norge söka revansch efter sin bedrövliga premiär mot Nya Zeeland. Kan man repa sig mot Schweiz?

Levande spel

2023-07-25 10:00
Norge över 4,5 hörnor @ 1.80
Schweiz
Norge


Det visade sig vara ett vinnande drag att fokusera på mötet mellan Brasilien och Panama. Brassarna öste på från avspark och hörnspelet Brasilien över 3,5 hörnor i första halvlek var klar redan innan den 25e minuten. Kul! Under tisdagen så ska vi få se Norge söka revansch efter sin bedrövliga premiär mot Nya Zeeland. Kan man repa sig mot Schweiz?

Schweiz

Det blev en planenlig seger för Schweiz i premiärmatchen mot Filippinerna, 2-0. Man skapade en hel del i matchen och visade att man likt många lag som fått bära favoritskapet i inledningen av den här turneringen har det svårt att hålla uppe tempot mot de sämre nationerna. Det fanns en del positiva bitar i att Bachmann gjorde mål, man höll nollan och det faktum att Norge förlorade vilket satt laget i en bra sits att ta en av de två platserna i gruppen som går vidare. Har man något att säga till om mot Norge?

Norge

Premiären mot värdnationen Nya Zeeland blev precis tvärtom mot vad många inklusive mig själv hade trott. Det på förhand uppsnackade mittfältet kom inte upp i nivå alls och framstod i stora delar som en vägg som enbart kunde slå tillbaka andrabollar på offside-stående anfallsspelare. Nu krävs det att man steppar upp rejält för att det inte ska vara “kört” inför den sista matchen. Hansen, Hegerberg, Reiten, Maanum och Eingen. Ja, listan kan göras lång på klasspelare. Har man vad som krävs mentalt för att reda ut den här situationen?

Analys och speltips

Den andra omgången i gruppspelet tenderar som oftast att vara den “roligaste”. Premiärnerverna är borta, mycket står på spel och en hel del kan hända. Den här matchen är ett praktexempel på detta. Norge måste vinna, Schweiz har en god känsla och kan nöja sig med ett kryss, eller? Faktum är att Norge mest troligtvis kommer köra gasen i botten och kommer vilja dominera matchbilden. Jag förväntar mig att Schweiz likt EM 2022 kommer vilja vänta ut sin motståndare och kontra för att se sig så goda chanser som möjligt. Därför kommer jag att fokusera på Norge och deras hörnlina. Norges mittfält och anfall är världsklass och man gillar att kombinera sig fram längst med kanterna och söka sig till inläggssituationer, något man inte tilläts senast. Därför spelar jag:

Norge över 4,5 hörnor till oddset 1,80 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-07-25 10:00
Norge över 4,5 hörnor @ 1.80
Schweiz
Norge


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt