Speltips: Brasilien vs Panama - Ska Brasilien följa övriga favoriter och ha en tuff premiär?

Debinha
Under måndagen fortsätter vi att fokusera på Dam-VM när Brasilien ska ge sig in i leken. Motståndet för dagen är ett Panama som på förhand är uträknade. Kan man göra processen kort?

Levande spel

2023-07-24 13:00
Brasilien över 3,5 hörnor första halvlek @ 1.80
Brasilien
Panama


Det blev 1 vinst och 1 förlust för egen del då Sverige på något sätt inte kunde lösa ett tredje mål mot Sydafrika samtidigt som Malmö vann sin hörnlina enkelt borta mot AIK. Under måndagen fortsätter vi att fokusera på Dam-VM när Brasilien ska ge sig in i leken. Motståndet för dagen är ett Panama som på förhand är uträknade. Kan man göra processen kort?

Brasilien

Pia Sundhages brasilianska landslag har utvecklats enormt de senaste säsongerna och blivit ett allt mer stabilt landslag över banans samtliga delar. Man är inför turneringen rankade som nummer 9 i världen och visst är det befogat. Under sommaren 2022 vann man Copa America och visa att man klarar av att hålla i turneringsspelet. Med Geyse, Rafaella Souza och Antonia tillsammans med övriga spelare i truppen kan man störa de allra flesta. Har man vad som krävs?

Panama

Jag ska vara helt ärligt här, kollen på Panamas damer är minimal. Truppen består av spelare som spelar i antingen Nord- eller Sydamerika och kvaliteten får sägas vara skral. Med sin 57e ranking på FIFAs ordning av alla världens landslag är man ett av VMs sämsta på förhand. Men, vi har sett hur underdogsen klarar att hålla ut. Kan Panama göra det också?

Analys och speltips

Norge, Frankrike, Sverige, Kanada och England har alla på förhand varit stora favoritet i respektive match. Hur det gått? Målsnålt, skrällar och krampiga vinster. För den som spelat underspel eller dogs i inledningen av den här turneringen har drygat ut kassan rejält. Så hur ska man då ställa sig till matchen mellan Brasilien och Panama? Brasilien har i skrivande stund en lina på -3,25 och den känns djup i och med landslagens oförmåga att släppa på premiärnerverna. Vad som istället har funkat? Hörnlinorna. Därför väljer jag att fokusera där. Brasilien har en relativt stor vana att vara gigantisk favorit i och med utbudet på motstånd i Sydamerika. Man kommer således vilja inleda med ett högt tempo samtidigt som Panama kommer försvara för sitt liv. Därför kommer jag att spela på att Brasiliens damer löser hörnor i första halvlek:

Brasilien över 3,5 hörnor första halvlek spelas till 1,80 hos bet365 med 3/5 units.






Levande spel

2023-07-24 13:00
Brasilien över 3,5 hörnor första halvlek @ 1.80
Brasilien
Panama


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt